12.03.2022
Interviu emotionant cu Valeria si Victoria Lungu! Au povestit despre relatia mama-fiica, momentele petrecute impreuna si greutatile prin care au trecut: „A fost alaturi de mine in cel mai greu moment al vietii mele si atunci s-a maturizat.” - VIDEO

Pentru ca luna martie e cea in care dragostea de mama este mai mult ca niciodata demonstrata si expusa, Valeria Lungu a realizat un interviu exclusiv pentru un brand de cosmetice, alaturi de mama sa Victoria Lungu. 

Acestora le-au fost adresate mai multe intrebari, care bineinteles le-au emotionat si le-au facut sa rascoleasca printre cele mai frumoase amintiri.

Asadar, vezi mai jos cum au raspuns cele doua intrebarilor.

Victorie cu gust de amaraciune! Care a fost soarta Iuliei Suhanova, prima „Miss URSS” - FOTO

Ce simtiti una pentru alta?

Victoria: „Eu o iubesc, ea este viata mea, sensul vietii mele. Este tot pentru mine si e cea care imi da aripi intotdeauna ca sa fiu cea care sunt acum.” 

Valeria: „Cred ca mama a zis tot. Dragoste si multe alte chestii pe langa.” 

In ce mod te inspira mama ta in fiecare zi?

Valeria: „Mama mea de la un timp este foarte sensibila si acest lucru ma inspira mult, pentru ca eu sunt mai rece. Ma inspira pentru ca e puternica si ma invata ca indiferent de orice situatie exista o cale. 

Cum te sustine ea pentru a fi mai puternica? 

Valeria: „Cand eram mica plangeam foarte mult si mama imi zicea mereu: Nu exista nimeni care sa te apere, trebuie sa te aperi tu, iar de la un timp asta si fac si sunt puternica si pentru ea.” 

Fosta partenera a lui Elon Musk, despre miliardar: „Traieste in saracie. Aveam o gaura in saltea”

O lectie de viata invatatat impreuna? 

Valeria:„De cand sunt mica tin minte o fraza: Fiecare zi ese o mica viata, treaieste clipa din plin. Tot ce conteaza in viata asta suntem doar noi doua. 

Victoria?: „Eu iau cate o lecie de viata de la ea in fiecare zi pentru ca ea ma inspira, ea creste atunci cand eu nici nu observ. A fost alaturi de mine in cel mai greu moment a vietii mele si atunci s-a maturizat. Atunci mi-am dat seama ca sunt un om norocos, pentru ca a avea un copil care e mult mai matur si responsabil.

Mai multe despre cele doua afla din videoul atasat mai jos.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie