12.03.2022
Fosta partenera a lui Elon Musk, despre miliardar: „Traieste in saracie. Aveam o gaura in saltea”

Grimes, fosta partenera a lui Elon Musk, desemnat cel mai bogat om din lume la ora actuala, a oferit un interviu surprinzator despre modul in care traieste, de fapt, directorul general al companiei Tesla, dezvaluind ca de cele mai multe ori acesta se afla „sub pragul saraciei”.

Grimes, pe numele ei real Claire Elise Boucher, care i-a daruit de curand si un copil lui Elon Musk, a vorbit despre viata alaturi de miliardar, desemnat, de altfel, si cel mai bogat om din lume, prin prisma investitiilor si a afacerilor sale.

Grimes, care a tot trecut prin despartiri si impacari cu Musk, a dezvaluit intr-un interviu publicat saptamana aceasta ca fostul ei partener - desi exista zvonuri ca cei doi si-ar continua relatia in prezent- traia uneori „sub pragul saraciei”, informeaza Business Insider.

Grimes, dezvaluiri surprinzatoare despre modul in care traieste Elon Musk

Vorbind pentru Vanity Fair, artista si-a amintit cum a gasit la un moment dat o gaura in partea ei de saltea, in timp ce locuia alaturi de Elon Musk la casa lui din in Los Angeles.

Grimes l-ar fi rugat pe partenerul ei sa cumpere o saltea noua, iar raspunsul acestuia a frapat-o. In ciuda averii sale colosale, Musk i-ar fi sugerat sa aduca salteaua ei de acasa pentru a o schimba pe a lui, care era gaurita, in loc sa cumpere una noua.

Sa fie oare acesta modul prin care fondatorul companiei Space X sa isi fi acumulat averea imensa? Grimes a povestit, de asemenea, ca Musk nu ar da bani nici pe mancare sau o locuinta mai „potrivita” pentru un miliardar, unde sa existe paza si firma de securitate. Aceasta a dezvaluit ca timp de 8 zile la rand au mancat doar unt de arahide.

Totusi, exista voci care au criticat declaratiile artistei, care a facut referite la casa de 40.000 de dolari in care a locuit cu Musk drept una „nesigura si nepotrivita”, lasand sa se interpreteze ca si-ar fi dorit o locuinta mai scumpa. Acest lucru nu inseamna insa „sub pragul saraciei”, spun cei care o critica.

Celebrul coregraf Mikhail Baryshnikov indeamna poporul rus sa ofere ajutor refugiatilor ucraineni: „Insusi cuvantul „rus” a devenit toxic si adevarul e ca adevarata Rusie e mai puternica decat Putin” - FOTO

Nici macar nu si-ar cumpara o saltea noua. Aveam o gaura in saltea. El clar nu traieste ca un miliardar. Traieste uneori sub pragul saraciei. Pana cand i-am spus ca nu putem trai in casa lui de 40.000 de dolari, unde vecinii ne filmau si nu exista deloc securitate. Si mancam unt de arahide timp de 8 zile la rand.”, a declarat artista, pentru sursa anterior mentionata.

In mai 2020, Musk a scris pe Twitter ca isi va vinde toate bunurile si ca „nu va detine nicio casa”. Se zvoneste ca miliardarul locuieste intr-o locuinta modesta, stand cu chirie.

Grimes a mai povestit pentru Vanity Fair despre cum relatia ei cu cea mai bogata persoana din lume a facut-o sa se simta „prinsa intre doua lumi”, dupa ce a fost acuzata ca si-a incalcat toate principiile si a intrat intr-o relatie cu un miliardar, ea fiind in trecut un critic aspru al acestei clase sociale.

Grimes, despre al doilea copil cu Elon Musk

In acelasi interviu, Grimes a explicat ca ea si Musk mai au impreuna un copil, o fetita care a venit pe lume „in secret”, pe care ei o striga „Y”. Cuplul mai are un baietel, pe care l-au numit X AE A-Xii — pronuntat „X A.I. Arhanghel”, care s-a nascut in mai 2020.

Y, al carei nume complet este Exa Dark Siderael Musk, ar fi fost conceputa printr-o mama surogat si este al saptelea copil al lui Musk, care mai are copii cu alte partenere. Atunci cand au anuntat numele fiului lor, cuplul a creat o reala controversa.

Top sapte vedete care au apelat la mame surogat pentru a avea copii - FOTO

Articole din aceeasi categorie