01.03.2022
Interpreta ucraineana Maruv - ingrijorata pentru bebelusul pe care urmeaza sa-l aduca pe lume: „Toate gandurile mele in acest moment sunt la...” - FOTO

Maruv este bulversata din cauza situatiei dificile prin care trec ucrainenii de cateva zile. Artista a vorbit pe pagina sa de Instagram cum se simte in acest moment.

„Este greu sa uit la fluxul de stiri. Acum imi este greu sa ma descurc cu emotiile. Toate gandurile mele in acest moment sunt la sanatatea bebelusului meu si siguranta noastra. Vreau sa va informez ca toate concertele viitoare, desigur, sunt anulate.”, a scris interpreta.

Totodata Maruv a facut si o adresare soldatilor rusi: „De asemenea, vreau sa indemn pe absolut toata lumea in aceasta perioada dificila sa actioneze conform constiintei si sa mentina bunul simt. Soldati rusi, ganditi-va! Victimele umane, nu ii va face pe oameni mai buni sau mai fericiti. Toate mamele au nevoie de fi in viata, copiii au nevoie de tati, iar sotiile au nevoie de sotii lor.”

Pe langa textul emotionant, Maruv a publicat si o imaginea cu fundal negru in semn de solidaritate.

Prima Doamna a Ucrainei, declaratie emotionanta dupa invazia Rusiei: „Nu sunt panicata si nici nu voi plange”

Recent Maruv a anuntat ca va deveni mamica pentru prima data: „Azi este ziua mea de nastere si sunt gata sa va impartasesc niste vesti bune! @alexanderkorsun si cu mine asteptam un copil - cred ca acesta este cel mai uimitor cadou!”, a scris vedeta cu cateva saptamani in urma.

In doar 3 zile a reusit sa colecteze aproape 1 milion de lei pentru refugiati, iar acum urmeaza sa gestioneze ajutorul. Ce spune Svetlana Sainsus despre intalnirea organizata de Maia Sandu cu mai multi influenceri la Presedintie - VIDEO

La 24 februarie, Vladimir Putin a anuntat o operatiune militara speciala in Ucraina, informatia a generat multa panica in intreaga lume. 

Articole din aceeasi categorie