30.05.2022
Interpreta ucraineana, Jerry Heil a lansat o piesa dedicata razboiului: „Este ca un simbol!” - VIDEO

Interpreta ucraineana a prezentat o melodie puternica despre razboi. Piesa se numeste „Mriya” - in cinstea legendarului avion care a fost distrus de armata rusa.

Dupa spusele interpretei, piesa „Mriya” a fost scrisa acum cateva luni. Anume atunci s-au intamplat mai multe evenimente tragice - orasul Sceastea a fost bombardat si a fost distrus avionul Mriya An-225.

Max Barskih a povestit intr-un interviu de ce a decis sa nu mai compuna piese in limba rusa

„Este ca un simbol! Fericirea noastra a fost pe pamantul nostru si impreuna am pastrat cel mai mare vis al intregii lumi - visul libertatii. Insa poporul ucrainean a avut intotdeauna si va avea in continuare vointa. Ea traieste in fiecare dintre noi - este ca un fundament, pe care noi vom cladi visuri noi si o noua viata. Este atat la figurat, cat si la propriu. 

Interpreta ucraineana Olga Polyakova a recunoscut ca a ramas fara bani din cauza razboiului: „Am investit foarte mult in...”

Exista si o zicala populara ucraineana - „fiecare va culege ceea ce a semanat”, care se regaseste intr-un citat din Sfintele Scripturi... Va indemn sa va aminti de asta in fiecare zi si sa creati doar lucruri frumoase! Caci noi suntem o astfel de natiune si altfel nu putem fi!”, a scris interpreta. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie