30.05.2022
Max Barskih a povestit intr-un interviu de ce a decis sa nu mai compuna piese in limba rusa

Cantaretul ucrainean Max Barskih, care se afla in prezent in Germania intr-un turneu de caritate, a acordat un interviu revistei si podcastului german KALTBLUT.

Interpretul care s-a alaturat Fortelor Armate ale Ucrainei la inceputul lunii martie, se afla acum in Germania, unde sustine o serie de concerte caritabile pentru a strange fonduri pentru a ajuta Ucraina. Max a acordat recent un interviu revistei germane KALTBLUT. In interviu acesta a vorbit despre felul in care l-a atins razboiul si despre refuzul lui de a mai scrie melodii in limba rusa.

Intrebat de un jurnalist cum s-a intamplat sa devina castigatorul premiului MTV Rusia, Max Barskih a raspuns: „Odinioara si Ucraina era MTV, dar apoi au decis sa-l numeasca MTV rusesc. Mi-a fost putin inconfortabil atunci deoarece nu m-am considerat niciodata rus. Eu pur si simplu evoluam acolo. Acest razboi va arata cat de diferiti suntem. Avem cu totul alta moralitate. Ucrainenii lupta pentru libertate pentru ca suntem oameni liberi. In Rusia, oamenii isi urmeaza liderul, desi acestui lider nu-i pasa de ei”.

In Ucraina a aparut o petitie de interzicere a avorturilor! Ce parere au Katya Osadchaya si Masha Efrosinina despre aceasta initiativa - FOTO

Max Barskih a povestit cum a incercat la inceput sa-si incurajeze fanii rusi sa protesteze impotriva razboiului din Ucraina: „La cateva zile dupa invazie, am decis sa vorbesc cu fanii mei, inclusiv cu cei din Rusia. M-am gandit ca ei ar putea opri asta daca s-ar uni si s-ar opune acestui razboi. Ei puteau sa mearga in pietele principale ale fiecarui oras import si sa protesteze impotriva acestui razboi, asa cum am facut noi in timpul revolutiei de la Maidan.”

Artistul a fost intrebat si cum i-a fost afectat procesul de compunere a cantecelor, luand in consideratie faptul ca acesta nu mai doreste sa scrie versuri in limba rusa.

Si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de... Stefan cel Mare! Vezi ce imagini a postat vedeta pe pagina sa de Instagram: „Mi-a adus linistea si pacea” - FOTO/VIDEO

„Da, cred ca ar trebui sa incep de la zero. Dar sunt recunoscator pentru aceasta experienta din viata mea. Am scris mereu melodii in rusa, unele in ucraineana, dar am avut mereu versiuni demo ale melodiilor in engleza. Este dificil, dar sunt pregatit pentru un nou capitol din viata mea. Sincer sa fiu, mereu am visat sa activez in Europa si America. In acest moment incerc sa ajut ucrainenii cu muzica mea. In acelasi timp, am scris „Don't fuck with Ukraine cand m-am alaturat Fortelor Armate ale Ucrainei. Am vrut sa arat cat de curajosi sunt soldatii nostri.”, a mentionat Max.

Articole din aceeasi categorie