30.05.2022
Interpreta ucraineana Olga Polyakova a recunoscut ca a ramas fara bani din cauza razboiului: „Am investit foarte mult in...”

Interpreta Olga Polyakova a raspuns la cea mai frecventa intrebare adresata ei legata de finantele sale. Internautii o intreaba des pe artista unde sunt banii pe care ea i-a castigat inaintea razboiului si de ce acum ea spune ca a ramas cu nimic. 

In prezent, Olga este ocupata cu organizarea concertelor de caritate in intreaga lume. Banii castigati din spectacole sunt transferati ucrainenilor. 

Dupa cum a recunoscut Polyakova, la fel ca si alti ucraineni, razboiul a adus dificultati financiare in familia sa, deoarece cantareata nu avea bani rezerva pentru astfel de cazuri imprevizibile. 

Andrei Bednyakov a luat o decizie importanta! Pe pagina sa de Instagram vedeta a inceput sa publice postari doar in limba ucraineana: „Altfel eu nu imi pot arata pozitia...” - FOTO

Intr-un interviu, Olga a recunoscut unde a cheltuit toti banii sai. 

„Multi imi spun: „Dar unde sunt banii pe care i-ati castigat pana acum?”. Eu faceam casa. Recent mi-am instalat geamuri”, a spus interpreta. 

WOW! Palaria roz a solistului Kalush Orchestra a fost vanduta la licitatie cu 11 milioane de hrivne

Dupa cum a spus Polyakova, inainte de razboi ea a investit multi bani in noi proiecte. 

„Am investit in show, in cinematografie. Dragii mei, eu am filmat un film cap-coada. Impreuna cu Oleg Vinnik am intregistrat un duet si am filmat un videoclip nemaipomenit de scump. „Dlinie noghi”, care trebuia sa fie lansat pe data de 8 martie. Si, desigur ca, piesa nu a fost lansata, si nu cred ca va mai fi deja”, a spus Polyakova. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie