28.01.2022
Galben, portocaliu si roz - cele mai actuale culori ale anului! Fondatoarea Mia Bella, Alina Cebotari iti spune ce trebuie sa porti in 2022: „Anul acesta este important sa evadam din rutina” - VIDEO

Daca este iarna nu inseamna ca trebuie sa purtam neaparat gri, negru sau alte nuante pamantii. Tinutele pot fi si pline de viata, iar Alina Cebotari are grija sa fie asa.

Alina Cebotari a povestit care sunt tendintele acestei ierni si a tinut sa vorbeasca in special despre culorile ce trebuie neaparat purtate. „Tendinta anului 2022 sunt culorile intense, accentuate, cum este galben, portocaliu, roz. Si este dovedit ca aceste culori au un efect asupra starii de spirit. Ele induc optimism si caldura.”, a spus fondatoarea brand-ului Mia Bella.

De asemenea, fondatoarea este de parere ca un costum alb poate fi purtat aproape in orice circumstanta. „Totul este in dependenta de preferintele fiecaruia. Daca pe cineva timpul de afara il poate influenta, altcineva dimpotriva, alege sa puna culoare in pofida griului de afara.”, a mentionat tanara.

Horoscop 28 ianuarie 2022. Pestii au tendinta sa se impuna, Taurii au nevoie de bani

Totodata, Alina Cebotari a vorbit si despre activitatea sa ca model pentru hainele brand-ului sau. Aceasta adesea participa la diferite sedinte foto pentru a fotografia noile colectii de haine. „Zic eu ca daca faci din placere si dragoste nu poate fi altfel, nu devine obositor. Imi place ce fac.”

Alina spune ca are si o echipa in spatele sau care o ajuta cu toate ideile si conceptele pe care le are.

Relatia lor e scrisa in stele: Cat sunt de compatibili Meghan Markle si Printul Harry! Prevede harta lor astrologica vreo despartire?

Revine moda anilor 2000, iar acest lucru inseamna purtarea pantalonilor cu talie joasa si nu doar. „Anul acesta tendinta principala este escapismul, adica este important sa evadam din rutina. Acum se poarta cat mai multa culoare. Raman de asemenea in trend stofele fine. De asemenea, anul acesta va fi actuala moda anilor 2000. Pantalonii cu talie joasa, fustele midi, denimul o sa fie actual. Totodata si non culorile si hainele oversive.”

„In colectia de primavara o sa fie predominante culorile pastelate. Raman actuale si volanele anul asta, romantismul. Tinutele pline de rafinament si feminitate.”, a spus Alina Cebotari.

In 2021 povesteste tanara ca si-a lansat brand-ul la Bucuresti, iar in 2022 urmeaza sa se lanseze si la Moscova.

Cristiano Ronaldo si fotografia de peste 8,8 milioane de like-uri: “Un tata mandru!”

Articole din aceeasi categorie