26.05.2022
Mai recunoscatoare ca niciodata pentru tot ce are! Fara cateva kilograme si mult mai spirituala, Dianna Rotaru a facut marturisiri sincere despre importanta increderii in relatie, forta credintei si vacanta din Grecia: „A fost o evadare..” - VIDEO

Desi o auzim mai rar pe Dianna Rotaru cu piese melancolice si de suflet, uite ca de data aceasta artista a impresionat cu o interpretare emotionanta despre parinti in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Dianna Rotaru a ales sa le dedice tuturor parintilor din lumea aceasta o melodie cu versuri pline de recunostinta si gratitudine: „Este o melodie bine cunoscuta de lumea muzicienilor si am decis sa-i fac niste versuri in romana, pentru ca le-am trait, le-am simtit si se regaseste cu siguranta fiecare copil care isi doreste sa isi vada parintii sanatosi si plini de viata.”, spune interpreta.

Vlada Botan pregateste ceva frumos pentru fanii sai! Vezi cum au loc repetitiile interpretei: „De tare mult timp nu am mai venit la canto” - VIDEO

Dianna are parte de o schimabre vizibila. Aceasta a slabit considerabil, iar vina o da pe excluderea carnii din meniul sau: „M-am prins la ideea ca deja de cand am tinut postul Pastelui, mananc o singura data pe saptamana carne, atunci am o zi de rasfat si e deobicei duminica.” 

Recent, interpreta a revenit dintr-o vacanta, care spune ea „a fost o mare necesitate”. 

„A fost o evadare cu fetele mele. Ideea a venit de la una dintre ele, care a zis: hai pana in Grecia. Ne-a costat foarte putin pentru ca am mers cu masina, am achitat doar motorina si deja cazarea a fost si ea okay pentru ca am luat un apartament cu bucataria noastra, deci am fost ca la mine acasa, doar ca intr-un oras diferit.”, spune Dianna.

Prezentatoarea de la Gusturile se Discuta a precizat ca relatia sa si a sotului sau este bazata pe incredere, de aceea are toata libertatea sa calatoreasca cu fetele si sa se distreze.

Pe 29 mai Dianna urmeaza sa fie omagiata. Aceasta va implini varsta de 35 de ani.

Desi nu planuieste sa faca niciun chef, Dianna a mentionat ca asteapta sa faca altii pentru ea.

„Noi nu il vrem pe Putin!” La 70 de ani, ucraineanca Katerina Omelicenko si-a luat tatal de 92 de ani si a parcurs sute de kilometri pana la Chisinau, pentru a fi in siguranta: „Din cauza luminii rachetelor, noaptea s-a transformat in zi” INTERVIU

Surprinzator, dar si artistul Jucatoru este nascut in aceeasi zi ca Dianna. In martie acesta a venit cu ideea de a colabora pentru o noua piesa cu Dianna. Acestia vor canta o piesa in limba romana pe care urmeaza foarte curand sa o auzim.

Dianna afirma ca este o femeie fericita si multumita de  tot ce a reusit sa obtina pana acum. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie