26.05.2022
Fiica Angelinei Jolie, coregrafie spectaculoasa pe muzica lui Lizzo. Dansul e viral pe net

Fiica Angelinei Jolie s-a transformat intr-o adolescenta superba. Tanara a mostenit calitatile fizice ale mamei sale si tot alaturi de ea si-a facut si debutul pe covorul rosu. 

Acum, Shiloh Jolie-Pitt se afla din nou in centrul atentiei, dupa ce un filmulet in care danseaza s-a viralizat pe TikTok, scrie The Sun. Se pare ca fiica Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt are dansul in sange. 

„Noi nu il vrem pe Putin!” La 70 de ani, ucraineanca Katerina Omelicenko si-a luat tatal de 92 de ani si a parcurs sute de kilometri pana la Chisinau, pentru a fi in siguranta: „Din cauza luminii rachetelor, noaptea s-a transformat in zi” INTERVIU

Adolescenta a fost filmata in timp ce executa o coregrafie pe melodia “About damn time” a artistei Lizzo. Clipul a fost urcat de un fan pe TikTok. Shiloh nu este doar frumoasa de pica, ci si super talentata! 

“Wow, sunt asa fericita pentru ea. In sfarsit si-a gasit pasiunea”, “E foarte tare! Arata ca Brad Pitt in clipul asta!”, “E o dansatoare grozava! E o combinatie intre parintii ei faimosi. Cu alte cuvinte, a castigat la loteria frumusetii”, “Ar trebui sa se bucure putin mai mult. Zambeste, Shiloh! Faci ceea ce iubesti”, sunt cateva dintre mesajele postate de fani pe TikTok si pe Youtube. 

Tanara in varsta de 16 ani, care isi dorea sa fie baiat cand era mica, este primul copil al Angelinei Jolie cu Brad Pitt. 

Actrita a depus actele de divort in august 2016 si a cerut custodia deplina asupra copiilor. Angelina si Brad au trei copii biologici si trei adoptati. In iunie 2021, Brad Pitt o obtinut prima victorie in fata Angelinei, cand un judecator din California i-a acordat custodie comuna pentru copiii sai.

Articole din aceeasi categorie