07.10.2024
Întâmplările din cămin, amintiri pe viață! De ce incident a avut parte Andreea Cuciuc, fiind în vizită la Oleg Spînu: „Și fix atunci m-a...” - VIDEO

Prieteni și colegi de clasă la Ștefan Neaga, dar săptămâna trecută au fost rivali în bucătăria Gusturile se Discută. Dacă unul își gătește singur, celălalt are mare noroc de mama. Este vorba despre Oleg Spînu și Andreea Cuciuc.

Oleg Spînu și Andreea Cuciuc au fost invitați în platoul emisiunii Gusturile se Discută, acolo unde au fost puși la treabă. Cei doi colegi de clasă au gătit salată caesar cu pui, sub îndrumurea mamei Andreei Cuciuc.

Nuntă mare în showbiz! Peste 300 de invitați, printre care Surorile Osoianu, Frații Advahov, Corneliu Botgros și Anatol Mîrzenco. Cine sunt mirii - VIDEO

Andreea a spus: „Eu foarte tare vreau să gătesc, dar mama nu are încredere în mine încă și tot timpul ea vine să mă ajute. De asta și savurez această perioadă, căci vin de la colegiu și deodată mâncarea este gata și nu am nicio problemă”.

Igor Sîrbu, Nicoleta Fiodorov și Gabriel Nebunu împart aceeași catedră, la un liceu din capitală! Cum se descurcă artiștii în calitate de profesori, dar și cum se înțeleg cu elevii - VIDEO

Oleg, însă este nevoit să se descurce singur. Acesta a stat un an la cămin și a trebuit să-și gătească singur: „Fac paste carbonara, creveți, somon, eu sunt cam pretențios la mâncare. În alte camere băieții mâncau toți la un loc și părea mai bine, dar la noi nu, fiecare își făcea aparte. Acum deja nu mai stau la cămin, dar în chirie și îmi gătesc eu și îmi place acest lucru”.

Iulia Deliu, gazda emisiunii, a fost curioasă să afle dacă Andreea a fost în vizită la Oleg. Cuciuc a recunoscut: „Nu, nu m-a invitat încă. Anul trecut am fost la cămin la el și fix atunci m-a prins intendentul și m-a dat afară, spunându-mi că n-am ce căuta în căminul băieților. Eu oricum aștept să mă inviți la tine, să gătim salată caesar”.

Vara, Andreea a avut ocazia să se relaxeze alături de părinții ei la mare, acum, însă, a început să se concentreze pe muzică: Vara eu m-am odihnit, am fost cu tata și mama la mare și acuma deja am început să lucrez și la niște piese, avem un orar mult mai flexibil și avem mai mult timp liber, unde putem crea tot ce ne dorim”.

Oleg Spînu este elev la Colegiul de Muzică „Ștefan Neaga”. A fost și la școală primară de muzică. Cântă la saxofon, vioară, chitară ,fluier. Cel mai mult îi place să cânte la saxofon. Mama l-a îndrumat spre muzica de mic. Nu cantă nimeni din familiei.

A participat și la Românii au talent în sezonul 13 și a luat locul 3. Împreuna cu Andra a fost la Londra și a cântat în fața a 12 mii de oameni.

Andreea Cuciuc este fiica interpretului de muzică populară de la noi, Igor Cuciuc. Studiază la Colegiul de Muzică „Ștefan Neaga”. 

SURSA FOTO: INSTAGRAM

Articole din aceeasi categorie