07.10.2024
Nuntă mare în showbiz! Peste 300 de invitați, printre care Surorile Osoianu, Frații Advahov, Corneliu Botgros și Anatol Mîrzenco. Cine sunt mirii - VIDEO

Surorile Osoianu, Frații Advahov, Corneliu Botgros, Anatol Mîrzenco și nu doar, au participat la o nuntă unde mirele, dar și socrul mare au fost tot muzicieni. A ieșit o nebunie în cel mai frumos sens al cuvântului, iar cine sunt mirii și cum a fost atmosfera, alfă din cadrul unui reportaj marcă O Seară Perfectă.

„Vreau să le spun tuturor celor care au binevoit în această seară să ne fie alături un mulțumesc foarte mare. Am mai crescut o familie și sperăm să fim în curând și bunei. Sănătate multă, cu bunul Dumnezeu în față și casă de piatră. În această seară, cred eu, jumătate din lăutarii Chișinăului și din țară sunt prezenți la nuntă, deoarece Nicu este solist al Orchestrei Fraților Advahov”, a spus interpretul Leonid Țaranu, socru mare. 

7 octombrie: evenimentele, curiozitățile și personalitățile zilei - FOTO

De asemenea, soacra mare Lilia Țaranu a notat: „Sunt toți prietenii, nanii, rudele care ne întregesc sărbătoare și sunt chiar foarte bucuroasă că i-am salutat pe toți. Nicu și Liliana merită din plin pentru că, sunt un model de dragoste sinceră, pură, care ne-a umplut inima de bucurie și le doresc să aibă parte de o sărbătoare frumoasă”.

Au radiat de fericire în cea mai importantă zi din viața lor, alături de aproximativ 300 de invitați. „Suntem un pic emoționați, dar sperăm că va fi bine. E destul de mare nunta, dar va fi una frumoasă”,  a spus mirele Nicu, viorist.

Liliana se mândrește cu alesul inimii sale și este fericită că și-a unit destinul cu un bărbat talentat. „Suntem împreună de aproximativ trei ani și jumătate. E ceva interesant, dar în același timp e ceva neobișnuit pentru că, sunt multe persoane noi, emoții noi”, a spus mireasa.  

La o nuntă de artiști, bineînțeles, au fost mulți semeni de-ai lor. „Am venit aici cu o deosebită plăcere. Eu cred că o să fie extraordinar pentru că, sunt oameni cu suflet mare, oameni care știu ce vor de la viață și vreau să spun că socrii mari, finii noștri de cununie, sunt oameni pe care te poți baza. Aici sunt acei oameni care au respect și sunt respectați”, a menționat Anatol Mîrzenco, interpret.

Iuliana Beregoi, superbă în rochie de mireasă! Cum au reacționat fanii când au văzut-o - FOTO

Pentru instrumentistul Corenliu Botgros, nunta a fost o oportunitate de a-și revedea colegii de breaslă:„E o nuntă specială, cu un public special, majoritatea sunt din domeniul nostru, al muzicii populare. Mai rar se întâmplă aceste evenimente, dar de fiecare dată le așteptăm cu multă nerădare pentru că, avem ocazia să comunicăm. În această seară, invitații sunt diferite Orchestre și cumva ne vedem destul de rar. E un prilej în plus de a serba tinerii din această seară, dar și de a comunica. Pe plan profesional, probabil că este împlinit mirele în această seară, și nu doar. Este un muzician deosebit, un viorist extraordinar. Acum i-aș dori să fie împlinit și în familie”.

Lilia Roșca, solista Orchestrei „Lăutarii” a notat:„S-au adunat foarte mulți muzicieni aici. E vesel, ca la o nuntă de muzicanți. Vreau să doresc mirilor casă de piatră, tot ce își doresc și Domnul să fie cu ei. La fel și socrilor mari și celor mici, o nuntă veselă”.

„Noi cunoaștem foarte bine părinții mirelui și știm că ei organizează sărbătorile cu surprize și desigur, punem accent pe muzică, muzica în această seară din start mi-a plăcut și sunt sigură că în continuare vor veni invitați”, a spus Tatiana Ștefăneț, interpretă.

Care este limita de timp de petrecut în fața ecranului, în funcție de vârstă. Ce riscă cei care fac exces

Lăutarii au cântat pe tot parcursul serii și au încântat invitații, iar prietenii, rudele și colegii au venit cu cele mai calde urări pentru tinerii însurăței. 

„Mirele este un muzician foarte bun, vreau să-i urez o căsnicie trainică, să fie uniți, copilași sănătoși și să bucure părinții cu lucruri frumoase”, a spus Vasile Advahov, muzician. 

Și interpretul Aurel Chirtoaca le-a urat tinerilor casă de piatră. „Casă de piatră, simbolic și tradițional, după care aș vrea să le zic să aibă în primul rând, foarte multă răbdare pentru că, în cuplu, asta este cel mai important. Ne cunoaștem de foarte mult timp și au o familie extraordinară”.

May be an image of 1 person and suit

„Un eveniment organizat de către muzicieni este de nota 10 pentru că, nouă ne place muzica și ne place să dansăm, să cântăm. Le dorim să fie cât mai fericiți, să se iubească la fel ca în prima zi și să fie la fel de prietenoși cum au fost și până acum”, a spus Carolina Gorun. 

Alături de miri au fost și colegii de breaslă, veniți de peste Prut. 

„Ca de fiecare dată când vin aici, în Basarabia, mă regăsesc mai mult decât în România. Intenționam la un moment dat să fac un live la început de petrecere, să le arăt și românilor din sudul țării cum decurge o nuntă atât de frumoasă aici, în Basarabia. Nicu este un muzicant extraordinar și fratele lui, Silviu, de asemenea. Vreau să le urez din suflet ceea ce mi-aș dori mie, sănătate, bucurii, prosperitate”, a spus Nicușor Iordan, interpret. 

Pe lângă orchestra care le-a făcut chef toată seara, mirii au avut parte și de o surpriză specială, Surorile Osoianu. 

Iuliana Beregoi, superbă în rochie de mireasă! Cum au reacționat fanii când au văzut-o - FOTO

SURSĂ FOTO: Facebook

Articole din aceeasi categorie