07.02.2024
Intalnire „surpriza” in Zanzibar! Cornelia Stefanet: „Ce mica e lumea asta” - FOTO

De cateva zile, interpreta Cornelia Stefanet impreuna cu sotul sau Marcel, se afla intr-o vacanta exotica in Zanzibar. Cuplul a avut parte de o reintalnire placuta cu un renumit interpret din Romania. 

Pe insula Zanzibar, familia Stefanet s-a intalnit cu renumitul artist din Romania, Cristi Nuca. Interpretul era intr-o vacanta alaturi de sotia sa, Ancuta. Acestia au memorat intalnirea frumoasa printr-o fotografie comuna.

Cornelia a publicat pe InstaStory, o imagine cu toti patru intr-un local.

„Ce mica e lumea aceasta. A trebuit sa ne revedem dupa multi kilometrii tocmai in Zanzibar”,a scris interpreta. 

Cristi Nuca este un cantaret cunoscut in Romania. A devenit popular datorita cantecelor:„Iti Dau Fericire”, „Iubeste”, „Iubeste-Ma”, „Bubuiala”.

Patric Hanganu - din nou in lacrimi! Cu cine isi petrece serile de cand s-a despartit de mama copilului sau - VIDEO

Adorabil! Inca o pereche de gemeni in showbizul moldovenesc: „Sunt cel mai fericit barbat” - FOTO

Cornelia Stefanet  este o interpreta din Moldova. Aceasta e casatorita cu Marcel Stefanet si impreuna ei reprezinta unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul moldovenesc. Acestia si-au unit destinele in 2011. Sotii o cresc impreuna pe micuta Alexandra, in varsta de 8 ani.

Cornelia Stefanet - zi de nastere de neuitat! Afla in ce tara isi  sarbatoreste interpreta aniversarea, dar si cum a fost surprinsa dis de  dimineata de catre sotul ei - VIDEO
Articole din aceeasi categorie