26.07.2023
Intalnire neasteptata! Pe cine a surprins Svetlana Sainsus in timpul unui concert: „Am avut parte de o surpriza de suflet asa ca in momentul de Revelion” - FOTO

Cofondatoarea platformei Caritate.md, Svetlana Sainsus a fost recent la un concert in aer liber. Acolo, femeia a avut parte de o intalnire neasteptata, dar si emotionanta in acelasi timp.

Despre acest lucru femeia a povestit prin intermediul unei postari publicate pe contul ei de Instagram.

Svetlana Sainsus l-a intalnit la spectacol pe Eugen Ceban, un tanar care a reusit de 2 ori sa invinga cancerul, iar cu ajutorul platformei Caritate.md, acesta a putut sa stranga suma necesara pentru tratament.

„#saveeugen Ieri la concert am avut parte de o surpriza de suflet asa ca in momentul de Revelion cand se dau focurile de artificii. Exact atunci s-a apropiat de mine Eugen Ceban, tanarul care de 2 ori a invins cancerul cu fruntea sus si noi toti impreuna l-am ajutat. Nu pot reda emotiile si implinirea cand iata asa se apropie, ma imbratiseaza si imi soptesc „Multumesc pentru viata”. O binecuvantare mai mare nu cred ca exista decat sa stii ca cineva traieste datorita si tie. Va multumesc pana la cer tuturor celor care ati donat pentru el, flacaul nostru se bucura de viata”, a povestit Sainsus si a adaugat si cateva fotografii pe care le-a facut impreuna cu Ceban.

„Asa blonda n-am fost inca niciodata”! Cat de bine o prinde pe Katy Black noua schimbare de look - VIDEO

In scurt timp, postarea a reusit sa emotioneze peste 3 mii de internauti, iar cativa dintre ei au lasat si mesaje in sectiunea de comentarii.

„Ce emotii! Cata putere in el”, „Svetlana, tu intr-adevar esti o speranta si o binecuvintare pentru cei mai tristi ca noi”, „E putin spus emotii, am bufnit in plans”, sunt cateva dintre mesajele pe care le-a primit cofondatoarea platformei Caritate.md.

Hainele devin neincapatoare pentru Rihanna! Cum arata vedeta cu cateva zile inainte de nastere

Svetlana Sainsus e foarte activa pe pagina sa de Instagram unde are peste 109 de mii de urmaritori. Aceasta este mama a doi copii, o fetita pe nume Lia si un baiat, Maxim-Cristian.

Asemanare izbitoare intre Tatiana Maxian si Nadin Serovski! Ce mesaj a publicat bloggerita pe social media - FOTO

Articole din aceeasi categorie