25.07.2023
„Asa blonda n-am fost inca niciodata”! Cat de bine o prinde pe Katy Black noua schimbare de look - VIDEO

Acum o zi, cunoscuta bloggerita de la noi, Katy Black, impreuna cu mama ei, au decis sa faca o vizita la un salon de frumusete din capitala.

Cele doua si-au propus sa-si reinprospateze nunata parului. Fiind ambele blonde, acestea isi toneaza regulat podoaba capilara care are nevoie de o ingrijire mai speciala decat in cazul altor nunate.

Pe contul ei de Instagram, Black a postat un video cu reactia pe care a avut cand s-a vazut in oglinda dupa schimbarea de look. „Intr-adevar! Inca asa de blonda n-am fost niciodata. Wow! Dar mie tare imi sta. Soc”, i-a spus bloggerita hair stylistei.

Dupa ce au iesit din salon, Katy a decis sa posteze si un filmulet unde se observa si schimbarea mamei ei. „Mama, dar tu ce frumoasa esti. Inca cu asa un bronz”, a mentionat influencerita, dar mama sa i-a raspuns: „Mesterii sunt buni”.

„Tu foarte bine arati”, a concluzionat in cele din urma Katy Black.

Ionel Istrati se poate lauda cu cei mai fideli fani! Ce colaje cu fotografii a primit interpretul - FOTO

Katy Black s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 430 de mii de urmaritori pe Instagram.

Top 10 cele mai urmarite conturi de Youtube din Moldova! Vezi cine se afla in fruntea clasamentului - FOTO/VIDEO

Ea este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii, iar acum este insarcinata cu cel de-al patrulea copil.

Articole din aceeasi categorie