31.12.2022
Inna si Irina Rimes, asa cum nu le-ai mai vazut pana acum. S-au imbracat in halate de baie si au petrecut o zi intreaga impreuna - FOTO/VIDEO

Inna si Irina Rimes si-au surprins fanii de pe retele de socializare dupa ce au postat o fotografie impreuna. Cele doua artiste s-au afisat asa cum nu le-ai mai vazut pana acum, purtand doar halate de baie si un prosop pe cap.

In postarea facuta publica de Inna, in varsta de 36 de ani, pe contul sau de Instagram, cantareata apare alaturi de Irina Rimes, in varsta de 31 de ani. Artistele erau asezate pe pat, avand langa ele pahare de vin si gustari delicioase. Acestea au petrecut o zi intreaga impreuna, fiind penultima zi pe care iubita lui Deliric o petrece in izolare in casa.

Anastasia Fotachi este insarcinata! Modelul a facut anuntul cel mare pe retelele sociale: „Micutul nostru este pe drum” - FOTO

Intalnirea celor doua face parte din proiectul pe care Inna il organizeaza in fiecare an. Artista sta izolata intr-o casa cu compozitori si producatori, fac muzica impreuna si ulterior lanseaza opt vloguri cu tot ce se intampla in casa si mai apoi, un album cu piesele rezultate din aceasta experienta. Proiectul se numeste Dance Queens House, iar Irina Rimes a fost unul dintre artistii invitati de Inna. Cele doua au filmat impreuna, au cantat si au petrecut o zi „ca fetele”, spre bucuria fanilor. 

„Irina Rimes e altceva! Multumesc mult! Te iubesc!”, a scris Inna la descrierea fotografiei postate pe contul sau de Instagram.

Un an plin de iubire, proiecte de succes si calatorii frumoase! Cum a fost 2022 pentru soprana Valentina Nafornita - FOTO/VIDEO

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania si, in ciuda faptului ca se bucura de un succes rasunator, aceasta recunoaste ca a facut multe sacrificii de-a lungul timpului. Artista se bucura de o cariera de succes, avand numeroase melodii care fac furori printre fanii ei, dar este implicata si in numeroase proiecte. Totusi, aceste realizari profesionale n-au venit fara sacrificii, dupa cum a marturisit ea in cadrul unui interviu pentru Viva!.

Laura Vetty a nascut! Interpreta a adus pe lume o fetita: ce a publicat aceasta pe retelele sociale - FOTO

„Eforturile au fost pe masura rasplatei. Poate uneori am renuntat la timpul petrecut cu familia, alteori la cel cu prietenii. Nu putine au fost datile cand am renuntat la diverse activitati pe care mi le planuiam, insa totul cu scopul de a ma dedica 100% carierei muzicale. Dar rasplata a fost pe masura, deci nu regret nimic. Totusi, nu cred ca reteta mea functioneaza pentru oricine, unora le este dat sa infrunte mai multe greutati poate pentru ca pot sau poate pentru ca asta e incercarea la care sunt pusi. Eu am trecut cu brio toate incercarile si cred ca de asta am luat acel premiu.”, a declarat artista.

Articole din aceeasi categorie