31.12.2022
Un an plin de iubire, proiecte de succes si calatorii frumoase! Cum a fost 2022 pentru soprana Valentina Nafornita - FOTO/VIDEO

Este timpul sa facem calculele, sa ne punem dorinte si scopuri pentru 2023 si sa ne luam ramas bun de la 2022, un an plin de fericire, dar in acelasi timp plin de durere si pierderi. Valentina Nafornita a si facut acest lucru pe pagina sa de Instagram. 

Soprana a publicat o multime de InstaStories cu amintiri din anul 2022. Acesta i-a multumit acestui an pentru tot si a decis sa se impartaseasca cu abonatii sai cu cele mai frumoase momente din 2022. 

 „La multi ani, oameni frumosi. Fie ca toti noi sa avem un 2023 fantastic”, a spus Valentina Nafornita.

Iuliana Beregoi - adevarul despre relatia de iubire dintre ea si Ceanu Zheng: „Atata timp cat ai oamenii potriviti langa tine, orice este realizabil si posibil”

Anul 2022 i-a daruit noi prieteni si noi cunostinte. „Multumesc pentru prietenii mei”. 

In acest an, Valentina a calatorit intr-o multime de tari si orase frumoase, printre care: Roma, Lisabona, Florence, Londra, Paris, Austria, Milano, Lausanne, Elvetia, Bucuresti, Genova si altele. A dat o multime de spectacole minunate, a petrecut timpul alaturi de familia sa, in Moldova, a participat in diferite proiecte de succes, s-a filmat pentru prima data intr-un film. 

Laura Vetty a nascut! Interpreta a adus pe lume o fetita: ce a publicat aceasta pe retelele sociale - FOTO

„Multumita de mintea mea, corpul si sufletul meu”, a mentionat soprana. 

In acest an, artista si-a gasit iubirea, pe muzicianul Cristian Spataru, in Austria. „Weekendul in care eu m-am indragostit”, a notat Valentina Nafornita. 

O noua graviduta in showbiz! Cine este interpreta de la noi care este in asteptarea celui de-al doilea copil - FOTO

Valentina Nafornita s-a nascut in Moldova, mai exact, in satul Cuhnesti, raionul Glodeni, acolo unde a si studiat vioara. Peste ani ea a aflat ca nu i se ofera nicio bursa la Conservatorul din Chisinau. A perseverat, din zori pana in noapte, ca intr-un final sa fie admisa la Conservatorul din Bucuresti. De acolo – la masterat, dar si la Opera din capitala Romaniei. La 24 de ani, Valentina Nafornita castiga cel mai prestigios concurs din Marea Britanie, pentru cantaretii lirici din lume, „BBC Singer of the World”. 

Articole din aceeasi categorie