31.12.2022
Anastasia Fotachi este insarcinata! Modelul a facut anuntul cel mare pe retelele sociale: „Micutul nostru este pe drum” - FOTO

Anul nou vine cu surprize mari pentru Anastasia Fotachi si sotul ei, omul de afaceri Gabriel Stati. Modelul a anuntat acum cateva minute ca in curand va deveni mama pentru prima data. 

Pe pagina sa oficiala de Instagram, modelul a publicat o imagine in care apare langa sotul ei, pe fundalul bradului de Craciun. Aceasta tine in mana un body pentru micuti, iar Gabriel tine mainile pe burtica sa. 

„Acest an ne-a bucurat cu atatea evenimente frumoase si importante pentru cuplul nostru. Si de parca nu ar fi fost de-ajuns - Dumnezeu ne-a binecuvantat cu inca unul… Ma trezesc in fiecare dimineata si nu imi vine sa cred ca asta e viata mea. Micutul nostru este pe drum. Best New Year Ever”, a scris Anastasia in descrierea imaginii sale. 

Laura Vetty a nascut! Interpreta a adus pe lume o fetita: ce a publicat aceasta pe retelele sociale - FOTO

De asemenea, in InstaStories, Anastasia a mai publicat cateva imagini. 

Un an plin de iubire, proiecte de succes si calatorii frumoase! Cum a fost 2022 pentru soprana Valentina Nafornita - FOTO/VIDEO

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmarite tinere din Moldova si se lauda cu peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. A devenit cunoscuta dupa ce a castigat titlul de „Miss Bikini Moldova” in 2015. Aceasta este casatorita cu omul de afaceri Gabriel Stati.

Articole din aceeasi categorie