01.02.2022
Inna - cu abdomenul plat la vedere pe Instagram. Artista a purtat o tinuta de vara in luna ianuarie - FOTO

Inna are un corp de invidiat si nu rateaza nicio ocazie in care sa-si etaleze abdomenul plat si picioarele lungi si tonifiate. Recent, artista a postat mai multe fotografii pe contul sau de Instagram in care apare intr-o tinuta de vara, cu toate ca suntem inca in luna ianuarie. 

Cantareata, care este cunoscuta international, se bucura de zilele libere de acasa, astfel ca si-a scos hainele de vara din dulap si a organizat o sedinta foto direct de la ea din vila. Aceasta a purtat un top alb cu umeri supradimensionati care i-a lasat abdomenul la vedere si o pereche de pantaloni scurti de blugi care i-a pus picioarele tonifiate in evidenta. De asemenea, nu au lipsit nici ochelarii de soare albi, care s-au imbinat perfect cu tinuta. 

A evoluat impreuna cu Daniel Svet si au avut o piesa compusa de doua femei din Suedia! Vezi ce parere are interpreta Carolina Gorun despre piesa care va reprezenta tara la „Eurovision 2022” - VIDEO

In selfie-urile facute de artista apare si pisica pe care o are de cand traieste o frumoasa poveste de iubire cu Deliric, pe numele real Asimov. Aceasta a stat relaxata in timp ce artista a tras cateva cadre alaturi de ea. 

Primele zvonuri privind relatia dintre Inna si Deliric au aparut in vara anului trecut, insa la scurt timp, cantareata a rupt tacerea si a confirmat povestea de iubire pe care o traieste.

„Nu obisnuiesc sa vorbesc despre viata mea personala si nici el nu a facut-o pana acum. Dar da, suntem impreuna! Ati fost vigilenti”, a spus INNA pentru Elle.

Desi anul 2020 a tinut-o departe de scena, din cauza pandemiei de coronavirus, Inna s-a bucurat din plin de momentele petrecute alaturi de partenerul ei, rapperul Deliric.

Cum sa devii cea mai buna prietena a sotului, dar si sa cresti copiii in armonie. Marina Carnat: „Cele mai adanci si profunde ganduri eu i le spun sotului...” - VIDEO

„Un om special. Alaturi de el sunt fericita. Tot ce pregateste el este delicios! Gateste mereu vegan si ma surprinde de fiecare data”, marturisea Inna in cadrul unui interviu.

Cum comenteaza instrumentistul Vasile Advahov modificarile din textul piesei „Trenuletul” care ne va reprezenta tara la „Eurovision 2022”: „Piesa initial a conceputa pentru piata Moldovei, acum trebuie facut ceva la nivel international” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie