01.02.2022
A evoluat impreuna cu Daniel Svet si au avut o piesa compusa de doua femei din Suedia! Vezi ce parere are interpreta Carolina Gorun despre piesa care va reprezenta tara la „Eurovision 2022” - VIDEO

Invitata emisiunii O Seara Perfecta a fost Carolina Gorun. Interpreta a participat recent la Preselectia Nationala „Eurovision 2022”. Aceasta a interpretat o piesa impreuna cu Daniel Svet, fost participant al show-ului SuperStar.

Abia sambata s-a aflat ca va fi o singura auditie la Preselectia Nationala, insa Carolina Gorun spune ca nu crede ca s-ar fi pregatit mai bine daca stia acest lucru din timp. „Pentru ca noi oricum ne-am pregatit pentru auditii. Chiar si pentru tinute am apelat la un stilist. Noi de la bun inceput ne-am dorit sa fie un numar frumos si memorabil.”

De asemenea, interpreta a mentionat ca a fost foarte multumita de interpretarea pe care a avut-o la preselectie. Aceasta spune ca indiferent de faptul ca inainte de a urca pe scena atat ea cat si Daniel au avut niste probleme, ei au reusit sa evolueze frumos.

O mamica si-a aratat burtica uriasa de gravida inainte sa nasca tripleti. “Ma doare si cand respir!"

„Mi-ar fi placut ca aceasta experienta sa dureze un pic mai mult. Vreau sa ii multumesc lui Daniel ca a acceptat propunerea de a participa. Din momentul in care s-a permis ca piesele pentru Eurovision sa fie compuse de compozitori de peste hotare cumva s-a creat o traditie. Cum vine Eurovisionul eu am mesaje de la diversi compozitori, dar cel mai des am colaborat cu doua compozitoare din Suedia.”, a povestit Carolina Gorun.

Atunci cand a decis ca vrea sa faca un duet in acest an la preselectii s-a gandit imediat la Daniel, deoarece cum spun ea, el este foarte talentat si nu are doar aptitudini vocale, dar si idei artistice.

Rihanna este insarcinata cu A$AP Rocky. Primele poze cu burtica de gravida

Totodata Carolina a mentionat ca e normal sa ai o urma de dezamagire cand afli ca nu ai fost ales. „Pentru noi de la bun inceput era scopul sa ne prezentam bine si sa transmitem mesajul. Insa rezultatele erau de asteptat. Din start mi-a placut piesa castigatoare, inca inainte de a se inscrie la Eurovision.”

Carolina Gorun spune ca urmeaza sa faca si un videoclip al piesei cu care au participat la preselectie si de asemenea acestia o vor promova la radio.

Horoscop 1 februarie 2022. Zodiile afectate de problemele financiare

Articole din aceeasi categorie