15.02.2023
Indulceste-ti omul drag in luna dragostei! Vezi cum poti pregati un tort delicios in forma de inima, de la cofetarul, Tatiana Galibarenco - VIDEO

Adauga o portie de iubire si savoare in luna dragostei. Reporterul PRO TV, Dina Munteanu, a mers la o patiserie din capitala si impreuna cu un cofetar a creat un tort tematic si original in forma de inima. Pentru cine a fost decorat acest deliciu, vezi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Un desert in forma de inima poate fi o idee geniala pentru a-ti surprinde persoana iubita. Daca nu esti inspirata sa-l pregatesti singura, atunci la Dulcinella gasesti desert pentru toate gusturile.

Blaturi coapte cu miere, crema de mascarpone, macarons si inimioare de zahar, acestea sunt ingredientele pentru a pregati un tort in forma de inima.

S-au cunoscut pe TikTok si a fost dragoste la prima vedere! Eugenia Gistemulte - femeia care a reusit sa slabeasca cu peste 50 de kilograme isi canta iubirea alaturi de cel de-al doilea sot, Cristian. Afla cum a inceput povestea lor - INTERVIU

„Coacem blaturile din aluat cu miere exact ca pentru modovik. In compozitia aluatului gasim miere naturala, ulei, faina, zahar. Intindem aluatul si deja din aluat facem asa inimioare frumoase. Se coace la o anumita temperatura. Crema in aceasta retete este mascarpone. Se pregateste din crema mascarpone, frisca si zahar. Mai apoi se asambleaza tortul. Se pun blaturi pe tava si se adauga crema.”, a mentionat cofetarul Dulcinella, Tatiana Galibarenco.

Dupa ce sunt pregatite cele 3 blaturi si se aplica ultimul strat de crema si apoi se decoreaza tortul. „Acum vom decora...”, a spus cofetarul Dulcinella.

Imbina cu succes cariera si viata de familie! Afla de la avocatul Oxana Esanu ce calitati ar trebui sa posede o persoana ce activeaza in domeniul juridic pentru a se bucura de reusite: „In calitate de avocat consider ca trebuie sa...”

In cele din urma, tortul este gata pentru a fi savurat cu placere.

Articole din aceeasi categorie