06.04.2023
Induiosator! Marina Carnat - video nou cu burtica de graviduta - VIDEO

Dis-de-dimineata, bloggerita Marina Carnat a publicat pe stories, un video dragut cu burtica de graviduta.

Recent, mama a opt copii, Marina Carnat, a dezvaluit pe pagina sa de Instagram ca este insarcinata pentru a noua oara: „A 9 mea sarcina… deja 19 saptamani si in sfarsit a inceput sa se observe burtica”, a scris atunci bloggerita.

Emilian Cretu si-a anulat biletul spre Roma, pentru a participa la o campanie de caritate! Vezi cum s-au descurcat in calitate de chelneri sase vedete de la noi - VIDEO

Astazi aceasta a publicat un video in care isi mangaie burtica, deja destul de evidenta, in timp ce pe fundal rasuna o melodie lina: „Buna”, a scris aceasta.

Mihaela Cavcaliuc a ajuns sub bisturiu si nu se opreste aici! Afla de ce bloggerita si-a dorit o fata noua, dar si ce operatie estetica isi va face peste cateva luni: „Important este ca mama ma sustine” - VIDEO

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat. Aceasta a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 8 copii. De-a lungul timpului ea a adunat o comunitate de peste 226 mii de urmaritori.

Articole din aceeasi categorie