06.04.2023
Mihaela Cavcaliuc a ajuns sub bisturiu si nu se opreste aici! Afla de ce bloggerita si-a dorit o fata noua, dar si ce operatie estetica isi va face peste cateva luni: „Important este ca mama ma sustine” - VIDEO

Si-a dorit o schimbare majora. De azi inainte, Mihaela Cavcaliuc va avea o fata noua. Bloggerita si-a facut o operatie estetica complexa, este vorba despre lifting facial, iar poza cu fata bandajata a Mihaelei a starnit multe comentarii in mediul online. Reporterul PRO TV, Iulia Deliu, i-a facut o vizita la clinica unde a fost operata. De ce a apelat la bisturiul medicului estetician si ce alte operatii isi mai doreste bloggerita, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Mihaela Cavcaliuc are o fata noua. Cel putin asta a scris ieri bloggerita la o poza unde apare cu fata bandajata, semn ca a facut o interventie chirurgicala.

„Am facut lifting facial total. Operatie foarte, foarte aprofundata. Nu pentru ca am vrut eu si m-am trezit intr-o buna zi. Pielea statea in jos de la kilogramele pe care le-am pierdut si am zis ca acum e timpul si am mers. Am venit si am facut operatia.”, a mentionat Mihaela.

Olga Verbitchi si-a marit buzele! Vezi cum arata interpreta imediat dupa procedura: „Fara filtre” - FOTO/VIDEO

La intrebarea: „Ce presupune aceasta operatie?”, bloggerita a raspuns: „Am scos 4 centimetri de surplus. Am dat jos 33 de kilograme si astfel fata s-a cam schimbat. Aveam barbie dubla.”

Bloggerita a recunoscut ca este mai mult decat multumita de rezultatul obtinut. „Mi-am vazut fata mea noua. Sunt mai mult decat multumita. Sculele sunt scule, barbia este barbie, ochii sunt ochi, urechile sunt urechi. Total diferit. O sa fie in genere alta Mihaela.”, a spus Cavcaliuc.

„Sincer, aveam frica, dar din ianuarie eu vreau operatia asta si abia acum m-am decis.”, a mai spus influencerita.

Mihaela nu se opreste aici. Peste cateva luni aceasta preconizeaza sa-si mareasca si sanii. „Da, vreau sanii in toamna. Vreau ceva sa schimb la mine. Cel mai important pentru mine a fost fata. Sanii nu tare ma deranjeaza, dar urmeaza si ei. Doar astea sunt, nu cred ca mai vreau altceva. Stiu ca este foarte multa critica, dar important este ca mama ma sustine, prietenii. Ceea ce spune lumea nu cred ca o sa ma afecteze.”

Cleopatra Stratan a renuntat la ochelari, la bluza de sub sacou si s-a transformat intr-o diva: „Esti prea frumoasa naturala, machiajul asta strica tot” - VIDEO

„Face lifting este o intinerire a fetei cu excizia tesuturilor ptozate. Se face atat la pacienti tineri cat si la pacienti in varsta. Mihaela avea foarte multa piele in exces.”, a mentionat Olesea Sobcenco, chirurg plastician.

Articole din aceeasi categorie