06.04.2023
Emilian Cretu si-a anulat biletul spre Roma! Afla care este motivul: „Da-l dracului de bilet” - VIDEO

Sase persoane publice din capitala, au devenit chelneri pentru o cauza nobila. Vezi din reportajul marca O Seara Perfecta, cum s-au descurcat acestia.

Intr-un restaurant dragut din centrul capitalei, 6 persoane publice de la noi, au fost chelneri pentru o cauza nobila, bacsisul castigat de Emilian Cretu, Gabriel Nebunu, Daniela Burlaca, Ana Cernicova, Sergiu Beznitchi si Gabi Marcu, va merge la familile numeroase care se afla la limita subzistentei.

Daniela Burlaca a spus ca:„Sa stii ca si anul trecut am fost in acest proiect, dar am jucat, anul asta uite ca nu am spectacol si cu mare drag am acceptat. De fiecare data cand e vorba de un act de caritate sunt absolut receptiva si ma implic atat cat pot. Acum cu placere o sa servesc lumea cu bunatati si vreau sa se simta bine. Iar daca vor si  ei sa raspunda cu un bine pentru copii, pentru cei mai tristi ca noi, pentru oamenii care ar vrea sa simta sarbatoarea Pastelui in casele lor cu caldura, cu bunavointa si cu niste bunatati mai deosebite, atunci au nevoie de ajutorul lor si o sa le fiu recunoscatoare. Nu cred ca este greu, de fapt aceasta este si menirea noastra a femeilor, sa avem grija sa gatim, sa servim frumos si oaspetii sa se simta bine.”

„E complicat, sincer, eu credeam ca e simplu, dar cand mi-au aratat meniul ala, sper sa nu fac vreo gafa dar este aici si echipa care vegheaza. De fapt, eu acum trebuia sa fiu in Roma, dar am anulat biletul si am decis sa fiu prezent aici. E legat de copii si nu am putut sa-mi pun palma in fund si sa ma duc la Roma, sunt prezent si sper sa vina cat mai multi oameni sa-mi dea cat mai mult tips.”, a marturisit Emilian Cretu.

Gabriel Nebunu a venit si el cu un mesaj: „E faina aici atmosfera, am iesit din zona de confort, imi place, am lasat microfonul in seara aceasta nu m-am dus la cantat, am zis sa vin alaturi de colegii mei sa petrecem timpul frumos, indiferent de vremea de afara si nu in ultimul rand pentru o cauza nobila ne-am adunat cu totii. Eu ma bucur ca sunt asa organizatori care se gandesc si la cei mai tristi ca noi. Las tot bacsisul aici si mai pun si de la mine pentru ca cine isi da lui isi da, cine face lui isi face.”

Mihaela Cavcaliuc a ajuns sub bisturiu si nu se opreste aici! Afla de ce bloggerita si-a dorit o fata noua, dar si ce operatie estetica isi va face peste cateva luni: „Important este ca mama ma sustine” - VIDEO

Cleopatra Stratan a renuntat la ochelari, la bluza de sub sacou si s-a transformat intr-o diva: „Esti prea frumoasa naturala, machiajul asta strica tot” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie