14.12.2022
Inca o realizare frumoasa! Mihaela Tabura a lansat un nou colind, cu ocazia sarbatorilor de iarna. Fanii au ramas incantati: „Minunata piesa, minunata interpreta...” - VIDEO

Interpreta de muzica populara din Republica Moldova, Mihaela Tabura a lansat o noua melodie, un colind care se numeste „Ninge peste tara mea”.

Melodia a fost inregistrata in colaborare cu Fratii Gherghelas, alaturi de care interpreta a realizat si anul trecut doua colinde minunate. Muzica a fost compusa de Mihai Gherghelas, iar textul a fost scris de Georgiana Paduraru.

Anatolie Melnic - barbatul care isi alinta fetele! „Trebuie sa-i dai femeii tale tot ce ea vrea. Ele merita”. Ce povesteste fiica lui, Kamelia - VIDEO

„Ninge peste tara mea - a ramas sa o lansez anul acesta, cu drag pentru toti admiratorii mei”, a scris interpreta. 

Colindul are si un videoclip oficial, care a fost publicat acum 18 ore pe pagina oficiala de Youtube a Mihaelei Tabura. In clip vedem mai multe locuri frumoase din Republica Moldova. 

Fanii interpretei au ramas placut impresionati de surpriza pe care au primit-o in ajun de sarbatori de la artista. 

„Minunata piesa, minunata interpreta… Sarbatori binecuvintate”, „Canti foarte bine, te felicit de sarbatori, tine-o tot asa ca traiesti o singura data”, „Felicitari! Sarbatori cu bine! Ganduri bune din Spania!”, „Bravoooo, frumoasa colinda, ca si interpreta”, „Bravooo Mihaela. Sarbatori fericite”, „Super, super tare!!”, „Foarte frumos”, „Inca o realizare frumoasa”, „Felicitari, Mihaela, cu noua piesa calda de sarbatori”, au scris internautii. 

Olia Tira - vacanta de neuitat in Mauritius! Artista a vizitat cele mai importante atractii turistice pe de insula - FOTO/VIEO

Mihaela Tabura este una dintre cele mai indragite artiste de muzica populara din Republica Moldova. Este casatorita impreuna cu Dumitru Birsanu si au un baiat, pe nume Mihai. 

Articole din aceeasi categorie