02.07.2024
Încă o colaborare de succes! Irina Rimes și Surorile Osoianu, duet de excepție: „Piesa e perfectă pentru o horă cu foc și pară” - VIDEO

Acum câteva zile a fost lansată o nouă colaborare spectaculoasă dintre Irina Rimes și Surorile Osoianu. Moldovencele și-au uimit fanii cu piesa „Cu surorile”.

Irina Rimes a lansat recent un nou album numit „Origini”, iar printre piesele de pe acesta face parte și „Cu surorile”  care este cântată împreună cu Surorile Osoianu.

Combinația dintre voci și instrumental a creat o atmosferă unică, iar aprecierile și comentariile fanilor demonstrează acest lucru.

Revenire în forță! După mai bine de jumătate de an, Carla's Dreams a lansat hit-ul verii: „Știe să pună cele mai dureroase sentimente, în cele mai frumoase versuri” - VIDEO

„Piesa „Cu surorile" e perfectă pentru o horă cu foc și pară, ca la urmă să fie pe un dans specific clubului”, „Eu unul, mai vreau ca pe viitor să ai și alte proiecte cu Surorile Osoianu, deoarece datorită ție, Irina, eu fiind din Republica Moldova, am început să ascult din nou muzica populară”, „Versurile și melodia transmit atât de bine legătura specială dintre surori”, „Continuă să ne încânți cu muzica ta unică!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților. 

Amintim că cea de-a 4-a ediție Red Bull SoundClash din 2022 a adus pe scena mare artiști basarabeni cu renume precum Irina Rimes și Surorile Osoianu. Atunci interpretele au colaborat pentru prima dată. Ele au lansat piesa „Ielele”.

Cristy Rouge are mare încredere în bona fiicei ei: „O să mă ajute și cu micuța care vine. Ea este cu noi deja de...” - VIDEO

Irina Rimes este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova care în prezent activează și locuieste la Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscută în Republica Moldova după ce a participat în 2012 la concursul Fabrica de Staruri, unde a ajuns până în finală.

Surorile Osoianu constituie un ansamblu etnofolcloric familial alcătuit din 5 membre - Ileana, Iulia, Valentina, Romelia și Maria Osoianu. Surorile s-au născut în satul Horești, raionul Fălești, Republica Moldova. Artistele au moștenit de la părinții lor, Constantin și Profira Osoianu, dragostea de frumos, din acest motiv toate au decis să urmeze această cale, a cântecului.

Marcăm Ziua Internaţională a Pescarului! Cine sunt vedete din Republica Moldova pasionate de pescuit - FOTO/VIDEO

SURSĂ FOTO: Facebook

Articole din aceeasi categorie