02.07.2024
Cristy Rouge are mare încredere în bona fiicei ei: „O să mă ajute și cu micuța care vine. Ea este cu noi deja de...” - VIDEO

În cadrul unui interviu marca O Seară Perfectă, interpreta Cristy Rouge a recunoscut că nu se descurcă de una singură cu copii, astfel, din primele 2 luni de viață ale fiicei sale, Ema, a angajat o bonă.

Interpreta are o fetiță în vârstă de 4 ani și jumătate, pe nume Ema și este în așteptarea celui de-al doilea copil. „Eu așa și am dorit să fie diferența între ele. Ema deja înțelege și așteaptă”, a spus Cristy. 

Femeia a povestit că din primele luni de viață ale Emei a apelat la serviciile unei bone: „Din a doua lună deja în familia noastră a apărut o bonă, este și până acum și o să mă ajute și cu micuța care vine. Ea este cu noi deja de 4 ani”.

Cristy Rouge este în așteptarea celui de-al doilea copil! Interpreta a dezvăluit sexul acestuia - VIDEO

„E bine așa pentru că mama nu trăiește cu mine, nu trăiește la Chișinău, e bine când ai o femeie de încredere, noi avem o femeie de aur, chiar mi-a fost parcă dată de Dumnezeu, pentru că ea deja este ca un membru în familia noastră, dar are și ea familia ei”, a adăugat interpreta.

Cristy a meționat totodată că bona îi va fi de mare ajutor și cu a doua fetiță pe care o așteaptă. „Nu avem bonă pe 24 de ore, ea are zile de odihnă, ea stă ca la lucru, de dimineață până seara și ne ajută în toate. Noi ne-am gândit să nu o pierdem, pentru că știam că dacă ea va pleca, nu vom găsi pe altcineva în loc. A doua fată va avea și ea bonă și eu ajutor”.

Și Moldova „a ajuns” la UEFA 2024! Una dintre piesele interpretului Dan Balan a răsunat chiar la ceremonia festivă de deschidere a campionatului - VIEDO

Cristy Rouge este o interpretă de muzică ușoară din Moldova. Cristy și soțul ei Gheorghe s-au căsătorit în anul 2018 și au o fiică pe nume Ema.

SURSĂ FOTO: Instagram/ cristy_rouge

Articole din aceeasi categorie