01.03.2023
Ina Terescenco a implinit 32 de ani! Vezi ce cadou a speriat-o pe bloggerita: „Ma tem, serios, ma tem...” - VIDEO

Ieri, in ultima zi de iarna, Ina Terescenco si-a sarbatorit ziua de nastere. Bloggerita a implinit 32 de ani. Cu aceasta ocazie ea a decis sa-si invite oamenii apropiati la o pensiune,  care are si un restaurant cu mancare traditionala.

In acest an, pentru ziua sa de nastere, Ina nu si-a facut mari batai de cap in privinta imbracamintei, machiajului sau a coafurei. Bloggerita si-a luat un costum de baie si a plecat la o pensiune alaturi de oamenii ei dragi.

„Uitativa ce frumusete aici la noi. Avem Jacuzzi, e foarte frumos aici. Nu ma intrebati unde esti si asa mai departe.”, a spus Ina intr-un story pe pagina sa de Instagram.

Svetlana Sainsus - lacrimi de fericire! Ce scrisoare a primit de la tatal fiicei sale, Lia, care a implinit 3 anisori: „Te-ai nascut pe acest pamant cu o misiune mare pentru omenire.” - VIDEO

„Ziua mea o facem asa, mai traditional”, a mai adaugat Terescenco, dupa care a postat video din restaurant, unde deja ii asteptau cateva bucate. 

„Uitativ-a ce frumusete ne asteapta pe noi.”, a spus ea.

Invitatii s-au bucurat de o masa mare si muzica traditionala pe fundal. 

Totodata, bloggerita a spus ca a primit un cadou neobisnuit, un zbor cu avionul de-asupra orasului: „Care avion, eu pe jos nu pot merge bine. Eu ma tem, serios, ma tem.”

A lansat un videoclip in stilul anilor '80! Irina Rimes face senzatie in mediul online cu piesa „Neiubita ta”: „Este cel mai bun clip pe care l-am vazut” - VIDEO

Ina Terescenco este o bloggerita din Republica Moldova. Pe Instagram o urmaresc peste 130 de mii de abonati, iar pe Tik-Tok se bucura de peste 18 milioane de aprecieri.

Articole din aceeasi categorie