01.03.2023
Svetlana Sainsus - lacrimi de fericire! Ce scrisoare a primit de la tatal fiicei sale, Lia, care a implinit 3 anisori: „Te-ai nascut pe acest pamant cu o misiune mare pentru omenire.” - VIDEO

Fiica Svetlanei Sainsus, Lia, a implinit 3 ani! Cu aceasta ocazie, Co-fondatoarea platformei Caritate.md a postat pe pagina sa de Instagram cateva fotografii cu un mesaj emotionant, dar si un video dragut, cu participarea micutei. Vezi si ce surpriza frumoasa a pregatit tatal Liei!

In fotografiile postate de Svetlana, vedem ca aceasta impreuna cu Lia poarta rochii mama - fiica.

In sfarsit si-a vazut visul indeplinit! Victoria Rosca a lansat cartea „Fata din padure” si a organizat un eveniment emotionant. Ce spune sotul ei, Viorel: „Victoria acasa este un vulcan” - VIDEO

La fel, Svetlana a venit cu un mesaj de felicitare: „De ceva timp nu mai cer nimic, nici nu mai indraznesc sa il rog ceva pe Dumnezeu, unica ce fac ii multumesc si ii voi multumi pana la ultima mea suflare pentru tot ce mi-a daruit! Pentru Lia cred ca nu as gasi nici cuvintele potrivite de multumire, acolo unde medicina nu credea, El a demonstrat ca se poate. Las poza traditionala aici si o sa i-o fac macar pana la 18 ani, ca dovada ca minuni exista si ca o incurajare pentru mamicile de copilasi prematuri, cu iubire si rabdare din tare mic se face mare. La multi ani licuriciul nostru, venirea ta pe lume ne-a facut pe mine si pe taticul tau cei mai fericiti parinti. Scumpul meu, iti multumesc pentru minunea noastra si pentru ca esti cel mai bravo , iubitor si grijuliu tatic. E visul meu devenit realitate! La multi ani, primavara! O data mai potrivita nu putea exista, ea a adus primavara in casa si sufletele noastre!”

Sainsus a postat si o fotografie in care Lia tine o poza mai veche, cu ea in incubator pentru copii, dar si una in care fiul ei mai mare, o tine fericit pe Lia in brate. 

Pe pagina ei de Instagram a aparut si un video dragut cu sarbatorita.

Tatal Liei le-a surprins cu flori, dar si a venit cu mesaje de felicitare si recunostinta pentru Svetlana: „Stiu ca atat sarcina, nasterea prematura, dar si perioada de dupa nastere, refluxul si alte greutati majore prin care ai trecut, au fost un test enorm pentru tine ca mama. Iti multumesc pentru Lia, pentru ca esti cea mai buna mama pentru ea si pentru ca are o copilarie fericita si un exemplu demn de urmat in personalitatea ta notorie.”

„Langa tine ne simtim in siguranta si suntem cele mai fericite ca te avem. Te iubim pana la Doamne Doamne”, a scris Svetlana intr-un story pe Instagram, apoi, a adaugat felicitarea care a primit-o Lia de la tatal ei: „Sunt convins ca esti un copil absolut deosebit, nascuta unul la un miliard. Te-ai nascut pe acest pamant cu o misiune mare pentru omenire. Cu multa dragoste! La multi ani fericiti! Tati!”

La fel, femeia a mai postat un story in care plange de fericire.

Internautii au venit cu cuvinte frumoase, de felicitare: „La multi ani, minune de la Dumnezeu!”, „La multi ani princess sa fii sanatoasa fericita si mereu zimbitoare esti o dulceata adorabila. Sa ai o copilarie cit mai colorata.”, „Aveti O Lie cit 1000000. La multi anisori Printesa. La multi ani mami si tati, caci in urma cu 3 anisori ati devenit parintii acestei Iubite Copilite.” , „Ce sampon folositi? La multi anisori rapuntnzel!”

Svetlana Sainsus e foarte activa pe pagina sa de Instagram unde are peste 90 de mii de urmaritori. Aceasta este mama a doi copii, o fetita pe nume Lia si un baiat, Maxim-Cristian.

Articole din aceeasi categorie