01.03.2023
A lansat un videoclip in stilul anilor '80! Irina Rimes face senzatie in mediul online cu piesa „Neiubita ta”: „Este cel mai bun clip pe care l-am vazut” - VIDEO

La data de 16 februarie 2023, Irina Rimes a publicat pe pagina sa de TikTok o secventa din piesa „Neiubita ta” si si-a intrebat fanii daca vor ca acest cantec sa fie lansat oficial.

„Neiubita ta” a fost intr-atat de apreciata, incat, la o diferenta de doar 2 saptamani, artista a publicat atat piesa cat si videoclipul acesteia pe Youtube.

„Neiubita ta e ON pe toate platformele.”, a scris Rimes pe pagina sa de Instagram.

Terapia cu ventuze face minuni! Te poate scapa de anumite probleme de sanatate sau chiar de celulita. Afla de la specialista in masaj, Tatiana Bacchi, ce contraindicatii exista - VIDEO

Ca de obicei, piesa este una romantica, de dragoste, insa ceea ce o diferentiaza de altele este faptul ca e realizata in stilul anilor '80.

Internautii nu au ratat sansa de a lasa mesaje de felicitare pentru Irina, care a reusit si de aceasta data sa ajunga la inimile lor: „Irina Rimes este una dintre cele mai bune voci ale romaniei, si a reusit in timp sa compuna niste melodi exceptioale, te iubim Irina.”, „Irina Rimes este o artista exceptionala si foarte talenata! Nu dezamageste niciodata.”, „! Avem un videoclip oficial la aceasta piesa noua. Si ce videoclip: atipic, amuzant, dulce, adorabil! M-am indulcit de atata dragalasenie si frumusete! Multumim Irina! In trending cu piesa!”, „Este cel mai bun videoclip pe care l-am vazut. Irina Rimes nu o sa isi piarda niciodata relevanta!”

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste in Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala. 

Perfecte.md a sarbatorit 11 ani! Care a fost atmosfera si care au fost primii invitati: „Noi tot trebuie sa stim ce gandesc femeile...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie