21.03.2023
In urma unei eruptii vulcanice, a suferit arsuri ale corpului in proportie de 70%! Vezi cum arata Stephanie Coral Browitt fara masca, la mai bine de 3 ani de la cumplitul accident - FOTO

Stephanie Browitt in varsta de 26 de ani, a suferit arsuri ale corpului de 70% si si-a pierdut o parte din degete, ca rezultat al eruptiei din 2019 a Vulcanului White Island din Noua Zeelanda.

Stephanie se afla in vacanta pe insula White Island impreuna cu sora ei mai mica si tatal cand s-a produs accidentul. La data de 9 decembrie 2019 vulcanul de pe insula a erupt, astfel sora si tatal lui Stephanie Coral Browitt s-au stins din viata, ea totusi reusind sa supravietuiasca.

Din 2019 si pana in prezent a avut loc o perioada lunga de reabilitare. Timp de aproximativ 2 ani si jumatate, supravietuitoarea a purtat si o masca care ii ascundea chipul afectat.

Filmul „Navalnii” a castigat Oscarul pentru cel mai bun documentar. Vezi mesajul pe care l-a publicat sotia opozantului rus: „Inca nu-mi vine sa cred...” - FOTO

In vara anului 2022, Stephanie a publicat imagini pe pagina sa de Instagram in care le-a aratat celor peste 160 de mii de urmaritori ai sai cum arata fara masca.

Prima fotografie fara masca a adunat peste 60 de mii de aprecieri, dar si sute de mesaje de incurajare in partea internautilor: „Atat de frumoasa. Sunt foarte bucuroasa pentru tine.”, „Arati uimitor! Sunt atat de fericita. Pun pariu ca tatal si sora ta sunt super mandri de tine. Esti o adevarata luptatoare.”, „ Am asteptat acest selfie de luni de zile! Fata, ma bucur pentru tine.”

„Oricat de ingrozitor si grav a fost corpul meu ars, intotdeauna mi s-a parut mai usor sa impartasesc acele imagini decat sa public poze cu chipul meu fara masca.”, a spus Stephanie intr-o postare de-a sa.

De asemenea ea a recunoscut ca ii era frica sa nu fie judecata din motiv ca nu arata la fel ca majoritatea oamenilor. „M-am gandit ca fata mea va ramane exact la fel ca prima data cand am vazut-o in spital. Nu puteam sa vad daca lucrurile se imbunatatesc pentru ca trebuia sa port masca. Chipul este primul lucru pe care il vad oamenii si din acest motiv imi era frica sa nu fiu judecata. Mi s-a spus ca starea pielii se va imbunatati in timp, dar nu i-am crezut pe profesionisti.”

Ludmila Adamciuc, de Ziua Internationala a Sindromului Down: „Dragalasenie pe metru patrat..” - FOTO

Acum Stephanie Browitt este o adevarata influencerita si detine un cont de Instagram pe care publica regulat fotografii si video-uri din viata sa de zi cu zi. Ea reuseste prin curajul sau, sa motiveze si alte femei sa fie puternice, indiferent de greutatile care apar in viata.

Articole din aceeasi categorie