20.03.2023
Filmul „Navalnii” a castigat Oscarul pentru cel mai bun documentar. Vezi mesajul pe care l-a publicat sotia opozantului rus: „Inca nu-mi vine sa cred...” - FOTO

La data de 12 martie 2023 a avut loc cea de-a 95-a ceremonie de inmanare a Premiilor Oscar. Printre filmele care au ajuns sa se bucure de acest trofeu se numara si documentarul „Navalnii”.

Sotia lui Navalnii a publicat in mediul cateva fotografii din momentul in care a fost inmanat premiul ei, regizorului Daniel Roher, dar si fiicei lui Alexei.

A alergat toti muntii din Romania si nu se opreste aici! Afla povestea omului de afaceri Grigore Mocreac, cel care organizeaza evenimente sportive de fiecare data cand are ocazia: „Muntele daca il incerci o data e greu sa scapi de el” - VIDEO

In descrierea fotografiilor, Iulia Navalynaia le-a multumim tuturor celor care au muncit cot la cot pentru ca filmul „Navalnii” sa fie lansat.

„Wow! Filmul despre Alexei a castigat Oscarul! Inca nu-mi vine sa cred. Ma bucur foarte mult pentru Daniel Roher @daniel_roher si toata echipa. Si pentru Alexei, desigur. Acesta este un film minunat - interesant, captivant. Thriller si melodrama. Puteti sa va uitati daca nu l-ati vazut inca. Acest Oscar este meritat. Christo, Maria, va multumesc pentru intalnirile, calatoriile si interviurile nesfarsite. Stiu cum fiecare dintre voi s-a dediat si cat de mult efort ati depus pentru ca acest film sa fie vazut de cat mai multi oameni. Va multumesc mult tuturor pentru ceea ce ati facut pentru Alexei si pentru familia noastra. Va imbratisez. Libertate pentru Alexei Navalnii!”, a scris Iulia.

Postarea pe de Instagram a reusit sa adune 50 de mii de aprecieri, dar si peste 600 de comentarii si mesaje de sustinere.

Modelele de la noi – in revistele internationale Elle, Harper`s Bazzar si Le Figaro! Vezi cine sta in spatele succesului lor: „Sunt mandru, chiar merita acest lucru...” - VIDEO

Premiera mondiala a filmului a avut loc in ianuarie 2022 la Festivalul de Film de la Sundance, unde a obtinut Premiul Publicului. Filmul a fost filmat pe platforma Max Original, cu sprijinul CNN. Productia cinematografica a primit si un premiu din partea Academiei Britanice (BAFTA).

Articole din aceeasi categorie