03.02.2024
In timp ce Daniela Andreev prezenta buletinul de stiri, o pisica se plimba prin studio! Vezi momentul: „E noua colega din redactie, de fapt, din tot sediul PRO TV” - VIDEO

De curand, o pisica pe nume Mia a fost adoptata, iar acum casa ei este chiar sediul PRO TV. Despre acest lucru a povestit prezentatoarea stirilor de la ora 17:00, Daniela Andreev, in direct, la TV.

La sfarsitul jurnalului, dupa ce a luat legatura cu Anisoara Loghin, Daniela Andreeev a explicat: „Am vrut sa-ti fac cunostinta cu cineva, dar a fugit. Sa stii ca mi-a tot dat tarcoale pe aici prin studio in timpul stirilor si colegul din spatele camerei a avut de lucru, a tot fugarit-o. Ea a avut unda verde sa se plimbe pe aici. Fa cunostinta cu Mia, Anisoara. Noua noastra colega de la stiri. De fapt, e colega tuturor, stii? Ea si in regie lucreaza, si pe la voi in vizita a fost”.

Rasturnare de situatie in lupta dintre Brad Pitt si Angelina Jolie: „A cautat sa...”

„Este o pisica de televiziune. Sa inteleaga si cei de acasa ce cauta pisica asta aici”, a adaugat Anisoara Loghin.

Mia a fost gasita in strada si astfel a fost adoptata. „E noua colega a noastra din redactie, de fapt, din tot sediul PRO TV. Uite, o sa bea apa din paharul meu. Face totul cu noi. Am adoptat-o. A fost abandonata si noi am decis sa-i oferim adapost sub acelasi acoperis cu noi”, a spus prezentatoarea.

Il recunosti pe batranelul ghidus? In anii '90, era considerat cel mai sarmant actor de la Hollywood - FOTO

Articole din aceeasi categorie