19.05.2022
In plin razboi, ucraineanca ce a impresionat pe toata lumea in Romania a revenit in tara natala

Yulia Chernitskaya, antrenoarea de fitness care a impresionat pe toata lumea in Romania dupa ce a povestit ”lectia de viata” primita intr-o benzinarie, a decis sa revina in Ucraina.

La o saptamana de la momentul in care a anuntat ca, in ciuda greutatilor care o asteapta si a conditiilor de care s-a bucurat in Romania in ultimele doua luni si jumatate, va pleca din tara, Yulia Chernitskaya s-a urcat, alaturi de copiii sai, intr-o masina cu destinatia Ucraina.

In plin razboi, Yulia Chernitskaya a revenit in Ucraina

Yulia Chernitskaya a impartasit cateva momente din calatorie cu urmaritorii de pe retelele sociale, unde a postat filmari si fotografii de pe drum, de la vama si din momentul sosirii in tara natala.

Care este parerea Zdubilor si a Fratilor Advahov despre locul obtinut, aprecierea pe care au avut-o si ancheta deschisa din cauza scandalului privind voturile juriului: „Acest concurs nici nu necesita juriu...” - VIDEO

Yulia Chernitskaya a ajuns marti seara la Cernauti, unde a innoptat, iar miercuri a plecat spre Kiev, orasul in care a locuit si inaintea izbucnirii razboiului.

Yulia Chernitskaya: ”Poate e prea devreme, poate e prea tarziu, dar inima mea vrea sa se intoarca acasa”

Anterior, Yulia Chernitskaya scrisese pe Facebook un mesaj emotionant prin care si-a anuntat decizia de a pleca in Ucraina.

A treia incercare sa revin la tine, draga Ucraina. Ma rog la Dumnezeu ca nimeni sa nu ne opreasca. Am invatat sa o iau de la zero, sa am grija de copiii mei si sa muncesc intr-o tara straina.

Am acceptat ajutor de la straini, m-am gandit in fiecare moment unde o sa traim si cu ce cost. M-am vazut in multe moduri, mult mai puternica, dar si mai vulnerabila. M-am simtit obosita si trista, dar m-am ridicat pentru a fi alaturi de copiii mei.

Si am ajuns aici, de mai bine de doua luni am trait intr-o tara straina, cu oportunitati si cultura diferite. Cu alta mentalitate si alte reguli.

Cameron Diaz, adevarul despre rolul de parinte. Actrita recunoaste ca si-a pierdut rabdarea de cateva ori: „Si mami e om!”

Am reusit sa ma opresc din plans si sa ma gandesc mai mult la copii. Insa in niciun moment nu m-am oprit din a dori sa revin acasa, in Ucraina, in ciuda tuturor dificultatilor.

Chiar daca am parte de toate posibilitatile aici, in Romania, am parte de liniste si de o viata buna, ma intorc acasa. La tine, iubitul meu Kiev, la tara mea natala, Ucraina.

Poate ca e prea devreme, poate e prea tarziu, nu stiu, dar inima mea vrea sa se intoarca acasa si copiii ma sustin. Sunt bucuroasa precum un copil si sunt pregatita pentru orice va fi”, a anuntat Yulia Chernitskaya, pe Facebook.

Articole din aceeasi categorie