18.05.2022
Cameron Diaz, adevarul despre rolul de parinte. Actrita recunoaste ca si-a pierdut rabdarea de cateva ori: „Si mami e om!”

Cameron Diaz, actrita in varsta de 49 de ani, a vorbit despre provocarile pe care le intampina ca parinte si a marturisit ca este ”imperativ” sa fii sincera atunci cand gresesti fata de copilul tau.

In cadrul unui interviu acordat lui Kelly Clarkson, Cameron Diaz, care este mama unei fetite pe nume Raddix, in varsta de doi ani, a subliniat ca „maternitatea este cel mai bun lucru pe care l-a facut in viata”, dar a recunoscut, de asemenea, ca si-a pierdut cumpatul de cateva ori, intrucat nu e deloc simplu.

Intrebata daca s-a confruntat cu frustrarea ca parinte, Diaz sustine ca face eforturi mari ca sa inteleaga cum s-ar putea resimti fiica ei.

„A mancat? E obosita? Cat e ora? Cand a mancat ultima data? Cand a dormit? Stii de unde pleci si incerci sa intelegi ce s-a intamplat. Trebuie sa intelegi ce incearca sa-ti comunice.”, a marturisit Diaz.

„Ca parinte, misiunea mea este sa o ajut sa-si gaseasca cuvintele pentru a-si exprima emotiile, experienta, sa-mi spuna ce i se intampla, ca sa pot sa o ajut si sa mergem mai departe.”, a mai povestit actrita, potrivit People.

Baietii de la Kalush Orchestra, castigatorii Eurovision 2022, vor sa plece in turneu pentru a strange bani pentru armata ucraineana

De asemenea, actrita a marturisit ca anumite momente de acest gen pot fi adevarate provocari.

„Este imperativ sa repari. Atunci cand gresesti, trebuie sa repari si sa spui: <<Mami si-a pierdut controlul. Nu am vrut sa-ti spun asta. Daca iti raneste sentimentele ori te supara, imi pare rau, vreau sa stii ca si mami e om.>>”, a mai explicat actrita.

Cameron Diaz pune casnicia si familia pe primul loc

„Odata cu casatoria, am invatat ce inseamna sa intru cu totul in ceva. Nimic nu este mai presus de asta, dar nu este greu, pentru ca e cel mai de pret lucru pe care il am. Amandoi stim ca, indiferent ce s-ar intampla, putem fi o familie oriunde si am fi bine asa. Nu avem nevoie de nimic din lucrurile pe care le detinem in afara de a ne avea unul pe celalalt", a recunoscut Cameron, indragostita peste masura de sotul ei in varsta de 42 de ani si de fiica lor, dar si de viata de femeie maritata.

Care este parerea Zdubilor si a Fratilor Advahov despre locul obtinut, aprecierea pe care au avut-o si ancheta deschisa din cauza scandalului privind voturile juriului: „Acest concurs nici nu necesita juriu...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie