25.10.2022
Un nou succes pentru fiica actorilor Aliona Triboi si Ghenadie Galca! Micuta Ruxanda a cantat pentru prima data solo la Sala cu Orga: „A fost un nou si emotionant inceput pentru toti” - FOTO/VIDEO

Aliona Triboi este mandra cu adevarat de fiica sa, Ruxanda. In acest sens, artista a scris o postare in mediul online.

„A noastra Ruxanda Galca, a cantat solo la Sala cu Orga...ce poate fi mai frumos? A fost un nou si emotionant inceput pentru toti: pentru copiii mici care habar n-aveau ce inseamna cor, pentru dirijorul Anton Dumbrava, pe umerii caruia este o responsabilitate mare (sa lucrezi cu un cor care are mai mult de 80 de membri, nu-i floare la ureche), pentru noi ca parinti, dar tenacitatea si straduinta tuturor a dat roade.”, a spus Aliona pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Aliona le-a multumit tuturor celor care au contribuit la succesul Ruxandei. „Multumim mult Scolii de Arte „Alexei Starcea” pentru oportunitatea de a participa in concursuri si pentru conditii bune de studii! Multumim doamnei Irina Bogataia pentru incurajare si sustinere! Multumim domnului profesor Anton Dumbrava, pentru implicarea si daruirea cu care isi implineste vocatia si pentru dragostea pe care o imparte copiilor.”

„O familie de admirat”. Daniela Cheltuitor si sotul sau au sarbatorit nunta de hartie: „E zi speciala” - FOTO/VIDEO

Imaginile au reusit deja sa adune sute de aprecieri, dar si comentarii din partea internautilor: „Copilarie fericita! Felicitari!”, „Superb! Miere pe suflet, nu altceva!”, „Ce frumos, ce copii bravo!”

Ruxanda Gilca este fiica actorilor Aliona Triboi si Ghenadie Gilca. Aceasta a fost nominalizata la categoria „Descoperirea anului” potrivit revistei Aquarelle.

Nu stii ce manichiura se poarta in aceasta toamna? Afla de la specialisti care sunt cele mai actuale culori si forme: „Tendintele din anul 2022/2023 sunt inspirate din sanul naturii” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie