22.06.2022
In ce relatie a ramas CRBL cu Smiley si Marius Moga, dupa destramarea trupei „Simplu”

In urma cu mai bine de un deceniu, Smiley, CRBL si Marius Moga faceau furori in muzica romaneasca datorita trupei Simplu. Cu toate acestea, acum 11 ani, cei trei au decis sa mearga pe drumuri separate. Iata cum se inteleg in prezent!

In urma cu 11 ani, Smiley, CRBL si Marius Moga puneau punct trupei Simplu, cea care le-a adus un succes incredibil. Astazi, dupa mai bine de un deceniu, cei trei au cariere impresionante, dar canta separat. Recent, CRBL a oferit un interviu in cadrul caruia a explicat care este, in prezent, relatia dintre cei trei si cum a marcat trecerea timpului o prietenie atat de stransa.

Se pare ca Smiley si CRBL au ramas extrem de apropiati, considerandu-se cei mai buni prieteni chiar si astazi, la 11 ani de la destramarea trupei care le-a adus subiectul. Se pare ca fostul concurent Survivor Romania pastreaza legatura si cu Marius Moga, lucrand impreuna pentru proiectul individual al lui CRBL. Artistul recunoaste ca a „furat” meserie de la cei doi.

„De la primele versuri, mi-au dat lacrimile!” Mihaela Tabura a lansat o noua melodie, insotita de un videoclip oficial: „Este un cantec rupt din inima mea” - VIDEO

„Smiley este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, dar si cu Marius tin legatura si chiar lucram impreuna la proiectul meu muzical. Am foarte mare respect pentru amandoi, deoarece le datorez foarte mult din punct de vedere moral. Am furat, cum s-ar spune, meserie de la ei. Am invatat foarte multe impreuna si, cumva, chiar am scris istorie’’, a spus CRBL pentru VIVA!.

CRBL a explicat faptul ca si-a dorit foarte mult sa aiba o cariera solo deoarece in trupa nu reusea sa isi arate adevaratul potential. Cu toate acestea, el are un regret referitor la formula completa a formatiei. Se pare ca fostul concurent Survivor Romania a visat la un concert de adio la destramare, insa acesta nu a mai avut loc.

„Mi-am dorit foarte mult o cariera solo pentru ca simteam ca am de aratat si de spus alte lucruri. Singurul lucru de care imi pare rau este ca trupa Simplu nu a reusit sa aiba un concert de adio, sa punem punct asa cum trebuia. A fost ceva involuntar, am tot spus ca o sa facem, dar… timpul ne-a tinut departe, cumva. Este singurul regret legat de asta”, a declarat el pentru sursa citata.

Chic, sexy si stilate! In aceasta vara se poarta camasile. Vezi top 7 modele actuale si pline de farmec - FOTO

Articole din aceeasi categorie