22.06.2022
Chic, sexy si stilate! In aceasta vara se poarta camasile. Vezi top 7 modele actuale si pline de farmec - FOTO

Matasea este unul dintre cele mai bune materiale de purtat. Super moi, stralucitore si foarte lejere, articolele de imbracaminte din matase nu pot lipsi din garderoba ta, asadar vezi cateva modele pe care ai putea usor sa le combini si sa arati foarte stilat.

Aceasta bluza de culoare verde este frumoasa atat pentru persoanele cu un ton rece al pielii, cat si pentru persoanele cu un ton cald al pielii. Este perfecta pentru o seara de vara si cu siguranta foarte comoda. 

bluze din satin zara

Si aceasta bluza este o alternativa perfecta pentru o cina in oras. Manecile acesteia au un snur pe care il poti ajusta singura.

Aceasta culoare captivanta este un succes in acest sezon de moda. Modelul este supradimensionat, iar nasturii de la bluza au aceeasi culoare ca si bluza in sine. 

bluza mov mango

Daca nu prea iubesti culorile aprinse, atunci aceasta bluza bej ar putea fi articolul tau preferat. Bluza poate fi purtata cu blugi negri sau albastru deschis, dar o poti combina si cu o fusta din satin asorta.

bluza de matase

Daca este o mare fana al manecilor largi si al pantalonilor asortati atunci asta e camasa perfecta pentru tine.  

Aceasta bluza minunata din anii 90 poate fi purtata cu blugi cu talie inalta si sau o fusta mini.

Bluza Monki

Aceasta bluza maro din satin de la Weekday are ajurata in fata. Poate fi purtata cu un top mini bralette sau pur si simplu pe pielea goala. Super sexy, dar si foarte stilata.

bluză pentru zilele lucrătoare
Articole din aceeasi categorie