12.09.2023
In bucatarie la Dumitru Talmazan! Antreprenorul iti prezinta o reteta de mic dejun rapid si gustos, shakshuka - VIDEO

Antreprenorul Dumitru Talmazan a dezvaluit secrete din bucatarie sa si a gatit ochiuri in sos de rosii sau shakshuka, un mic dejun evreiesc. Care sunt ingredientele aceasteia, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Bine ati venit la noi acasa, la Sarata-Galbena. Eu locul acesta ii stiu din 1988. Recent noi am planificat sa combinam utilul cu placutul. Gatitul a venit in viata mea din camin. Mie nu imi placea sa spal vesela, sa curat cartofii, dar de mancat trebuia. Respectiv, mi-am asumat rolul de gatit, iar ceilalti colegi ma ajutau”, a povestit Dumitru Talmazan, antreprenor.

„Astazi o sa gatim shakshuka, este un mic dejun”, a mentionat antreprenorul.

Doar de cateva ingrediente este nevoie pentru a pregati un mic dejun savuros.

Femeia care si-a lungit picioarele cu 14 centimetri regreta enorm procedura. Cum arata acum influencerita din Germania - FOTO

Dupa ce ceapa este pregatita, se taie rosiile in cubulete marunte.

Chiar daca are o pasiune aparte fata de gatit, in familia lui Dumitru, in bucatarie sta mai mult sotia. „Eu de fapt mananc foarte putin in timpul saptamanii. In weekend bine mersi. Sunt cateva feluri de mancare care imi place cum le gateste. Nu trebuie de experimentat cu mine”, a spus Dumitru Talmazan, antreprenor.

Dupa ce sunt tocate toate legumele se calesc in tigaie la foc mic: „Cel mai responsabil moment, se adauga ouale”.

Tatiana Spinu traieste cea mai frumoasa etapa a vietii! Scriitoare a povestit cum si-a anuntat sotul ca este insarcinata: „Nu am vrut sa ii spun la telefon” - VIDEO

Pentru gust, la final se adauga sare si neaparat branza, care este un ingredient special. „Intamplator odata am facut si mi-o placut. Adaugam paine care tot ea o sa ne serveasca ca furculita pentru mancare”, a mentionat Dumitru.

Articole din aceeasi categorie