12.09.2023
Femeia care si-a lungit picioarele cu 14 centimetri regreta enorm procedura. Cum arata acum influencerita din Germania - FOTO

Dupa ce a acceptat sa intre sub bisturiu de dragul partenerului, influencerita Theresia Fischer si Thomas Behrend s-au despartit. La presiunile fostului sot, fotomodelul german a acceptat sa-si lungeasca picioarele cu 14 centimetri, iar acum regreta enorm decizia, potrivit Bild.de. 

„Theresia, stii bine ca imi plac femeile inalte. Ai putea sa adaugi inca 14 centimetri”, i-a cerut fostul sot fotomodelului de origine germana. La 1,70m, Theresia nu se simtea chiar scunda, insa a acceptat procedura de dragul barbatului.

Tanara a fost surprinsa de cerere, dar si de faptul ca exista o asemenea procedura. „Pana in acel moment nu am avut niciodata probleme cu modul in care aratam. Am fost mereu fericita in pielea mea”. Insa a crezut ca daca va intra sub bisturiu de dragul barbatului, acesta o va iubi si mai mult si vor fi mereu impreuna.  

Andreea Bostanica a rupt tacerea despre relatia cu Jador. Tanara nu s-a mai ascuns

Horoscop 12 septembrie 2023. Zodiile care isi schimba viata. Au noroc in dragoste si primesc vesti bune la munca

In 2019, tanara a acceptat sa se opereze, dupa numeroase insistente ale barbatului. Insa abia la inceputul acestui an a ajuns la inaltimea pe care si-o propusese: 1,84m. „In timpul operatiei, tibia este rupta, muschii gambei sunt despicati si in fiecare picior se foloseste o tija telescopica. Pentru ca nu eram la prima interventie de acest fel, am fost externata dupa o saptamana”, povesteste aceasta.  

Insa, sacrificiul influenceritei nu a fost suficient, iar cei doi soti s-au despartit. Acum, Theresia spune ca a realizat ca a fost manipulata de un barbat toxic, care i-a afectat inclusiv relatia cu parintii sai. Astazi spune ca regreta operatia pentru care a platit 150.000 de euro.

Articole din aceeasi categorie