12.09.2023
Tatiana Spinu traieste cea mai frumoasa etapa a vietii! Scriitoare a povestit cum si-a anuntat sotul ca este insarcinata: „Nu am vrut sa ii spun la telefon” - VIDEO

In asteptarea unei mici minuni este Tatiana Spinu, astfel, aceasta a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, acolo unde a oferit mai multe detalii despre perioada speciala prin care trece.

Tatiana a recunoscut ca a avut toxicoza la inceputul sarcinii. „Toxicoza am „savurat-o” din plin. Simt o fericire absoluta tot timpul. Deja ma simt mult mai bine. Pot sa si fac plimbari mai lungi, mai departe de casa. Deja este mult mai bine”, a povestit scriitoarea.

„La mine a fost interesant pentru ca era inceputul verii. Toata lumea posta poze de la mare, de la odihna si mie imi era rau strasnic. Fizic ma simteam rau, dar psihologic din ce in ce mai bine”, a mai spus Tatiana.

Horoscop 12 septembrie 2023. Zodiile care isi schimba viata. Au noroc in dragoste si primesc vesti bune la munca

Din cauza faptului ca nu avea copii, Spinu a ajuns la un moment dat la psiholog: „Da, toata lumea ma intreba. Nu era o problema medicala, medicii imi spuneau ca totul este bine doar ca nu se intampla minunea. Oamenii nu intelegeau ca asta nu trebuie sa ma intrebe pentru ca psihologic ma simteam rau. Primii 3 ani m-au durut foarte, foarte mult. Mergeam acasa si plangeam. Psihologul si ceilalti imi spuneau ca trebuie sa ma detasez de la asta si sa primesc placere de la altceva in viata. Am inceput sa lucrez foarte mult”.

In momentul in care Tatiana Spinu a aflat ca este insarcinata, lacrimile de fericire nu au incetat sa apara. „Au aparut simtomele, eu am mers si am dat analiza de sange. El stia unde m-am pornit, dar nu era acasa. M-a sunat si a simtit pe vocea mea. Nu am vrut sa ii spun asa la telefon, dar i-am zis. A fost foarte emotionant, eu plangeam. A fost cred ca cel mai frumos moment din viata noastra de cuplu”, a mentionat ea.

Intrebata daca a aflat deja sexul viitorului copilas, scriitoarea a raspuns: „Inca nu. Nu s-a vazut inca. Nu stiu”.

Pana in prezent viitoarea mamica a adaugat 2-3 kilograme. „Au inceput in organismul meu schimbarile. De la 15 ani eu aveam aceleasi kilograme si acum am inceput sa vad mici schimbari. Initial mi-a fost greu sa accept ca uite, corpul meu se paote schimba, dar lucrez cu mine”, a povestit aceasta.

Andreea Bostanica a rupt tacerea despre relatia cu Jador. Tanara nu s-a mai ascuns

De asemenea, la intrebarea: „Iti este frica de nastere”, scriitoarea a raspuns: „Nu ma gandesc inca la asta. Nu simt o frica oarecare, dar nici nu ma gandesc ce ma asteapta”.

Articole din aceeasi categorie