19.11.2023
In anii 90, era considerata una dintre cele mai senzuale actrite din lume! Kathleen Turner, aparitie rara in public

Kathleen Turner este una dintre actritele celebre din anii 90, renumita pentru silueta perfecta si vocea provocatoarea. Recent, aceasta a fost surprinsa de paparazzi la un eveniment public.

Turner este cunoscuta in special pentru filmele cu Michael Douglas, cei doi aparand pe acelasi generic in peliculele „Idila pentru o piatra pretioasa”, „Giuvaerul Nilului” sau „Razboiul familiei Rose”.

profimedia-0822299808

In trecut, aceasta a dezvaluit cum s-a indragostit de Douglas, care este casatorit de ani buni cu Catherine Zeta-Jones, alaturi de care are doi copii, Dylan si Carys.

profimedia-0379528939


Kathleen Turner a marturisit ca ”atractia sexuala era prea reala” intre ei si, in timpul filmarilor, toti erau convinsi ca pasiunea de pe platourile de filmare se va transpune si in viata reala.

profimedia-0379555849

„Exista o chimie teribila, iar eu si Michael flirtam cu nerusinare. Eu credeam ca Michael se despartise de sotie. Eram in jungla, iar eu ma indragostisem de el. Urma sa se intample. Apoi, intr-o zi, pe platourile de filmare a aparut sotia lui”.

profimedia-0379528928

Aparitia sotiei lui Douglas de la acea vreme, Diandra Luker, a fost un avertisment pentru Kathleen Turner, aceasta din urma intelegand ca Michael este un barbat insurat.
„Ea s-a asezat langa el si mi-a dat de inteles ca este al ei. Asta a fost tot. Nu te iei de barbatul altei femei”.

Articole din aceeasi categorie