30.05.2022
Chiar daca au trecut 17 ani de la destramarea trupei O-Zone, au ramas prieteni la fel de buni! Radu Sirbu a publicat o fotografie rara alaturi de Arsenium: „Pacat ca nu este si Dan” - FOTO

Nu au ascuns niciodata faptul ca au ramas in relatii bune si chiar au si colaborat impreuna pentru piesa lansata in 2020, „LAY DOWN”.

Recent, Radu Sirbu a publicat cateva imagini alaturi de Arsenium si a scris: „Alo, Alo sunt eu…cu haiducul @arsenium_official”

Internautii au fost incantati de fotografiile postate de interpret, insa acestia ar fi vrut ca in imagini sa fie prezent si Dan Balan: „Prietenia nu moare niciodata.”, „Foarte bucuroasa sa va vad.”, „WOW, ador aceste fotografii.”, „Unde este Dan Balan?”, „Super, pacat ca nu este si Dan.”

Si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de... Stefan cel Mare! Vezi ce imagini a postat vedeta pe pagina sa de Instagram: „Mi-a adus linistea si pacea” - FOTO/VIDEO

La inceputul acestui an, Arsenium a facut declaratii despre relatia pe care o are cu fostii membri ai trupei O-Zone. „Am avut o piesa impreuna cu Radu. Suntem prieteni mai mult decat colaboram muzical. Colaborez cu multi artisti si din Rusia, si din Germania... Cu Dan Balan n-avem despre ce vorbi.", a marturisit interpretul in cadrul unui interviu pentru Click!.

O-Zone a fost o formatie de muzica pop din Republica Moldova, compusa din Dan Balan, Radu Sirbu si Arsenie Todiras. Desi era considerata cea mai de succes formatie din Europa, O-Zone a fost desfiintata in anul 2005.

Tatiana Heghea si-a aratat abdomenul plat, la doar 10 zile de la nastere: „Cineva mai crede in ipoteza ca sportul in timpul sarcinei este o nebunie?” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie