27.10.2022
Meghan Markle si-a reluat un vechi obicei. La ce a renuntat ducesa cat timp a locuit in Marea Britanie

Meghan Markle a locuit pentru o perioada in Marea Britanie, mai exact de cand s-a casatorit cu printul Harry. Acestia au luat parte la indatoririle regale si s-au conformat protocolului pana in anul 2020, atunci cand s-au decis sa paraseasca familia regala si sa se mute in California. 

Acum, ducesa de Sussex locuieste impreuna cu sotul si copiii ei in Montecito, iar recent, aceasta a dezvaluit ca s-a intors la un vechi obicei, la care renuntase atunci cand locuia in Marea Britanie. In ultimul ei podcast, fosta actrita a vorbit despre obiceiul de a consuma cafea si cum s-a schimbat acesta de cand a revenit in SUA. 

In timpul discutiei cu invitatii sai, Issa Rae si Ziwe, Meghan a marturisit ca a inceput din nou sa bea cafea. „Nici nu m-am gandit de cand nu mai bausem. Cred ca eram pe platoul de filmare. Am avut o cafea cu mine toata ziua, iar de cand am plecat in Marea Britanie nu am mai baut deloc”, a declarat ducesa.

Horoscop 27 octombrie 2022. Zodia care ar trebui sa-si aleaga cu grija prietenii

Intrebata ce a declansat decizia ei de a relua consumul de cafea, Meghan a adaugat: „Banuiesc ca noua mea viata. Faptul ca primesc mereu oaspeti si am intalniri. Este un ritual”.

Rutina pe care o au Meghan Markle si printul Harry dupa ce isi culca copiii

Meghan Markle a dezvaluit care este rutina ei si a printului Harry, dupa ce ii culca pe cei mici. Ducii de Sussex sunt un cuplu normal, care isi ocupa timpul liber cu seriale si hobby-uri. Intr-un interviu recent, sotia printului Harry a marturisit cu ce isi ocupa timpul atunci cand copiii ei dorm. Meghan Markle a dezvaluit cateva detalii intime despre rutina ei si a ducelui de Sussex inainte de a merge la culcare. De la cautarile „nesfarsite” a unui film sau serial pe platformele de streaming, in rarele ocazii cand pornesc televizorul, la jocuri pe telefon si aplicatii de limbi straina, cei doi au un program asemanator cu cel al oamenilor de rand.

Dupa ce a nascut 8 copii, relatia cu sotul sau a ramas la fel de pasionala! Ce trucuri foloseste Marina Carnat pentru a pastra flacara iubirii

„Dupa ce ii punem in pat pe cei mici, ne jucam putin Wordle, sau ma ocupa de lectia me pe DuoLingo. Dupa aceste doua lucruri, daca pornim televizorul, ceea ce se intampla destul de rar, suntem ca majoritatea oamenilor. Cautam la nesfarsit ceva, pana cand obosim si ajungem sa nu ne mai uitam la nimic”, a declarat Maghan Markle.

Ducesa a mai dezvaluit ca fiul ei, Archie, in varsta de trei ani, este un mare fan al serialelor de desene animate pentru copii. Atat Meghan, cat si Harry au decis sa lucreze de acasa in ultima perioada, pentru a se ocupa exclusiv de educatia copiilor lor. Din acest motiv, timpul petrecut impreuna le permite sa aiba hobby-uri si sa se relaxeze cu activitati de familie.

Articole din aceeasi categorie