27.10.2022
Madonna surprinde din nou! S-a mandrit pe internet cu noile ei coliere, insa detaliile observate de fani au starnit comentarii - FOTO

Madonna nu rateaza nicio oportunitate prin care sa isi socheze fanii. Artista in varsta de 64 de ani este recunoscuta pentru faptul ca isi traieste viata dupa bunul plac, aparitiile sale de pe retelele de socializare starnind deseori controverse.

Recent, Madonna a impartasit cu urmaritorii ei de pe Instagram noile sale coliere care sunt intr-adevar speciale. Mai exact, este vorba despre un set format din trei coliere cu vibrator Vesper de la brandul Crave, care comercializeaza bijuterii destinate placerii sexuale. Conform informatiilor regasite pe site-ul oficial al brandului, un colier este realizat din otel inoxidabil 316 si poate fi din argint, aur roz sau din aur de 24 de karate.

Artista a postat si cateva imagini cu aceste coliere, alaturi de mesajul:

Katy Perry, video viral pe retelele de socializare din timpul unui concert: „E infricosator” - VIDEO

„Saracul este barbatul a carui placere depinde de permisiunea altcuiva”.

Cantareata a fotografiat si cutia cu acele coliere, mentionand: „Exprima-te, nu te reprima.”

Angelina Jolie, vizita surpriza in campusul fiicei sale. Vedeta a facut senzatie printre colegii Zaharei - FOTO

In urma cu cateva luni, Madonna a recunoscut faptul ca daca „ar putea purta un singur lucru pentru tot restul vietii”, acel lucru pe care l-ar alege ar fi „colierul vibrator din aur de 24 de karate.” Artista nu este singura celebritate care a fana a acestei jucarii sexuale. Si Gwyneth Paltrow vinde pe site-ul Goop acelasi colier si, pe langa asta, l-a inclus si anul acesta in ghidul ei de cadouri pentru Ziua Indragostitilor.

Articole din aceeasi categorie