20.04.2022
Imposibil sa asculti fara lacrimi in ochi! „Hai acasa puisor” - melodia Irinei Kovalsky despre neam, traditii si dorul nemilos de casa a moldovenilor - VIDEO

Astazi, in premiera a fost lansata melodia Irinei Kovalsky intitulata „Hai acasa puisor”. 

O melodie menita sa aline durerea celor sunt departe de casa acum si nu au posibilitatea sa se reintoarca pe pamantul strabun a fost lansata astazi de interpreta Irina Kovalsky.

Nu vor putea intra pe teritoriul Rusiei timp de 50 de ani! Afla care sunt vedete ucrainene incluse in lista neagra

 Dorul nemilos de casa, de vatra stramoseasca si de locurile pitoresti au inspirat-o pe Irina sa colaboreze cu Angela Gherman, Paula Seling si Sandu Gorgos pentru a realiza intr-un final un asemenea produs de suflet, care alina fiecare ascultator, mai ales cei care sunt plecati departe de casa.

 „Hai in Moldova caci ea, ca mama te va alina / Hai in Moldova caci tu, departe esti de casa acum/ Hai in Moldova caci noi, suntem o tara de eroi. Tot ce e mai scump si mai sfant/ E al nostru drag pamant.” , spun versurile melodiei. 

Fiica cea mare a lui Vladimir Putin - impiedicata de tatal ei sa plece din Rusia. Presedintele rus i-a intarit securitatea

Textul melodiei, dar si videoul emotionant in care apare intreaga familie a Irinei a sensibilizat rapid publicul, iar in doar o ora de la lansare piesa a acumulat mai multe comentarii de sustinere si admiratie: „Foarte frumos ...Il ascult cu lacrimi in ochi deoarece sunt departe de plaiul natal si mi-e dor de el ..../ Emotionant!”, sunt cateva dintre comentariile internautilor.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie