20.04.2022
Nu vor putea intra pe teritoriul Rusiei timp de 50 de ani! Afla care sunt vedete ucrainene incluse in lista neagra

Multe vedete din Ucraina continua sa vorbeasca despre razboiul din tara lor, iar acest lucru nu a incantat prea mult autoritatile ruse.

Ieri, mai multe canale de Telegram au difuzat informatii potrivit carora artistii ucraineni precum Svetlana Loboda, Andrey Danilko, cunoscut sub numele de Verka Serdyuchka, Monatik, Max Barskih, Andrey Bednyakov si Anton Ptushkin nu vor putea intra pe teritoriul Federatiei Ruse timp de 50 de ani.

In aceasta dimineata informatiile despre interdictie au fost confirmate in legatura cu fostul prezentator al emisiunii „Orel i Reshka”, Anton Ptuskin. Cu toate acestea, alte date oficiale despre soarta celorlalte vedete nu au aparut deocamdata.

Unele persoane considera ca in aceasta lista neagra trebuie inclusa si sotia lui Konstantin Meladze, Vera Brejneva care locuieste acum in Italia.

Primul interviu al Tatianei Heghea de cand a anuntat ca este insarcinata! Cum se simte artista pe ultima suta de metri si ce dezvaluiri fascinante a facut despre sarcina: „Cand am inteles ca port sub inima un pui de om, eram in cea mai aglomerata perioada din viata unui artist..”- VIDEO

Un jurnalist a vorbit in acest sens despre interpreta Svetlana Loboda. „Imi pare foarte rau pentru Svetlana pentru ca nu poate activa nici in Rusia, nici in Ucraina.”, a sustinut Otar Kushanashvili.

Lizzo a confirmat ca este intr-o relatie. Vedeta nu a dorit totusi sa dezvaluie identitatea „barbatului mascat”

Articole din aceeasi categorie