20.04.2022
Fiica cea mare a lui Vladimir Putin - impiedicata de tatal ei sa plece din Rusia. Presedintele rus i-a intarit securitatea

Maria Vorontsova, fiica lui Vladimir Putin, si-a dorit sa-si sarbatoreasca ziua de nastere, care este saptamana viitoare, pe o plaja intr-o destinatie tropicala, insa aceasta a fost impiedicata chiar de presedintele rus sa paraseasca tara. 

Potrivit Daily Mail, Maria Vorontsova, care este un reputat genetician, implineste saptamana viitoare 37 de ani si si-a dorit sa-si sarbatoreasca ziua de nastere alauturi de partenerul ei, Evgehni Nagorny, intr-o destinatie exotica. Visul ei, insa, a fost spulberat de Vladimir Putin, care i-a interzis sa calatoreasca, intrucat s-a temut ca aceasta nu s-ar mai intoarce in Rusia.

„Vladimir Putin a refuzat categoric sa-i permita acesteia sa plece, ba chiar a intarit fortele de securitate.”, a declarat o sursa citata in presa rusa, potrivit Daily Mail.

Cine sunt „superfanii” lui Putin care incearca sa promoveze imaginea liderului rus pe Facebook - FOTO

„Conform informatiilor noastre, fiica cea mare a presedintelui nu planuia sa se intoarca in Rusia.”, mai dezvaluie sursa respectiva.

Totusi, nu se stie, insa, daca motivul presupusului ei plan de a evada are legatura cu razboiul sangeros declansat de tatal ei in Ucraina.

Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin, a fost sanctionata de tarile din Occident din cauza razboiului declansat de tatal ei in Ucraina. Aceasta are un fiu de opt ani, cu fostul ei sot, Jorrit Faassen.

Un bucatar din Ucraina, Hector Jimenez Bravo - critica in partea vedetelor din Rusia: „Datoria voastra fata de public este de a spune adevarul”

Maria a studiat Biologia la Universitatea din St. Petersburg, a facut Medicina la Moscova si a devenit endocrinolog pediatric si unul dintre expertii tarii in nanism. Este, de asemenea un reputat genetician, scrie Mirror, editia iralndeza.

In vara lui 2013, un comunicat oficial anunta ca Vladimir Putin si sotia lui, Lyudmila (Ludmila) Aleksandrova Ocheretnaya, pe care presedintele o cunoscuse pe cand aceasta era stewardesa, s-au separat, dupa 30 de ani de casnicie. In primavara urmatoare, cei doi erau deja divortati. La acel moment, s-a vehiculat ca presedintele Rusiei avea o relatie cu fosta gimnasta Alina Kabaieva, atunci in varsta de 30 de ani.

Articole din aceeasi categorie