26.05.2023
Si-a pierdut sotul la 27 de ani, iar 10 luni mai tarziu a primit si ea un diagnostic dur. Povestea femeii care a reinvatat sa traiasca - FOTO

Freyja Hanstein si-a cunoscut sotul, pe Lars, in 2011, in timp ce calatorea prin Asia, iar trei ani mai tarziu il pierdea din cauza unui cancer rar. Asta nu a fost tot, pentru ca nici un an mai tarziu, ea insasi primea un diagnostic dur.

Freyja si-a spus povestea intr-un eseu scris pentru publicatia Insider. In urma cu mai bine de 10 ani credea ca viata ei capata savoare si culoare, dupa mai multe intalniri total intamplatoare prin Indonezia cu un barbat care avea sa-i devina sot. S-au indragostit, au inceput o relatie, dar nu mult a trecut pana cand el a fost diagnosticat cu o forma rara de cancer, doar o luna mai tarziu, in timp ce o vizita pe ea in Londra.

Tatiana Koberidze uimeste cu transformarile sale! Vezi cum arata acum bloggerita: „Bomba” - VIDEO

Au urmat trei ani in care Lars a facut drumuri intre Germania, acolo unde primea tratament, si Anglia, unde era iubita lui. Lars si Freyja s-au si casatorit pe o plaja, si-au luat un catelus si faceau activitati precum surf sau plimbari pe nisip atunci cand barbatul avea energie.

Vrea sa cucereasca Franta? Vezi cat de bine suna „Changer”, noua piesa a Irinei Rimes - VIDEO

Sotul Frejyei a murit la doar 27 de ani, la trei ani dupa ce se cunoscusera. De parca doliul nu a fost suficient pentru tanara, a inceput sa si experimenteze tot felul de simptome ciudate care nu-i dadeau pace, nu o lasau sa se concentreze, se simtea mereu obosita si fara energie. A mers de 10 ori la medic pana a fost diagnosticata cu o tumoare la creier, care a trebuit operata. Trei ani a durat recuperarea pentru ca Freyja sa poate reinvata sa vorbeasca normal, sa memoreze lucruri sau sa faca lucruri de adulti, precum condusul propriei masini. Parintii ei au avut grija de ea intocmai ca atunci cand era mica.

Viata si-a intors si fata pozitiva catre Frejya. Ramasa vaduva la 27 de ani, cu un diagnostic greu de invins si un drum lung spre recuperare, acum, aceasta poate spune ca este sanatoasa, fericita si casatorita din nou. Si-a schimbat si profesia, devenind specialista in nutritie, a scris o carte de retete si a creat o aplicatie de wellness si sanatate, aprobata de Serviciul National de Sanatate din Marea Britanie.

Articole din aceeasi categorie