26.05.2023
Motivul pentru care Smiley si Laura Cosoi s-au despartit. Bunica ei a dezvaluit marele secret!

Au trecut mai bine de zece ani de cand Laura Cosoi (41 de ani) si Smiley (39 de ani) nu mai formeaza un cuplu. Amandoi sunt acum fericiti alaturi de partenerii lor, Laura fiind casatorita din 2015 cu Cosmin Curticapean, iar Smiley urmeaza sa faca marele pas alaturi de Gina Pistol (42 de ani). Insa, la vremea respectiva, cei doi formau unul dintre cele mai iubite cupluri, asa ca despartirea lor a fost socanta. Iar motivul separarii a fost mult mai tarziu dezvaluit, de una dintre bunicile Laurei Cosoi...

In 2012, Smiley (39 de ani) si Laura Cosoi (41 de ani) au ales sa mearga pe drumuri diferite, dupa o frumoasa poveste de iubire care a durat aproximativ cinci ani. Iar cea care a dat detaliile necunoscute despre despartirea celor doi a fost chiar una dintre bunicile actritei.

In toamna lui 2021, bunica actritei a facut o serie de dezvaluiri nestiute despre relatia nepoatei sale cu Smiley. Potrivit acesteia, Laura a fost putin deranjata atunci cand artistul a recunoscut ca nu este pregatit sa se casatoreasca. La vremea respectiva, cantaretul nu si-ar fi dorit sa faca pasul cel mare, deoarece tinea foarte mult la burlacie si era concentrat foarte mult pe cariera, asa ca de aici s-ar fi produs ruptura dintre el si actrita. Dupa spusele femeii, Smiley ar fi vrut ulterior sa se impace cu Laura, dar nu a avut succes, caci ea a ales sa inceapa o relatie cu actualul sot.

Natalia Gordienko - lipsita de inhibitii! Vezi cum a pozat interpreta: „Intr-o lume plina de ura, fii iubire” - FOTO

„L-am cunoscut pe Smiley la noi pe terasa, am stat de vorba cu el si mi-a placut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei, cand i-a zis sa se casatoreasca, nu mi-au placut insa. A zis ca el nu se insoara, adica nu face casatorie si sa ramana asa. Laura a zis ca nu e crestineste sa ramana o viata asa, pana cand el o sa vrea sa faca o casatorie. Si apoi, Smiley tinea mult la publicitate si bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogati artisti. E locul intai printre ei. Sa ii fie de bine! Cand a venit Smiley acasa, a gasit casa goala. El a venit si a cautat-o si ea i-a spus: «Ramanem prieteni, atat, gata». A treia seara, el a venit si a cantat aici, intr-o discoteca in Pacurari. Acolo a fost si nepotul meu, care mi-a zis: «Dupa concert ne-am dus undeva si Smiley a cumparat 5 sticle de whisky si ne-a imbatat pe toti, numai el nu a baut. Si m-a rugat: «Laura, vorbeste cu Laura sa se impace cu mine. Te rog, vorbeste cu ea!». Mama, a plans Smiley dupa Laura! Atunci a intervenit Cosmin si s-a casatorit cu ea. Care era deja fanul ei”, a declarat bunica Laurei Cosoi, pentru una dintre emisiunile realizate de Cristian Brancu.

Despartirea dintre Smiley si Laura i-a luat pe fani prin surprindere la vremea respectiva. Mai ales ca separarea s-a produs dupa aproximativ cinci ani de relatie, iar multi asteptau cu nerabdare sa-i vada la altar. Chiar daca povestea de dragoste dintre cei doi nu a avut un final fericit, Laura Cosoi este acum implinita alaturi de Cosmin Curticapean, cel cu care s-a casatorit in 2015 si cu care are trei fetite: Rita, Vera si Lara.

Vrea sa cucereasca Franta? Vezi cat de bine suna „Changer”, noua piesa a Irinei Rimes - VIDEO

Smiley traieste si el acum o frumoasa poveste de dragoste care pare sa il implineasca mai mult ca oricare alta, alaturi de Gina Pistol, cu care are o fiica, Josephine. Cei doi urmeaza sa se casatoreasca sambata, 27 mai. Se vor bucura de petrecerea marelui eveniment la Palatul Snagov, iar mireasa a declarat ca va purta doua rochii in ziua cea mare.

Articole din aceeasi categorie