19.05.2022
„Imi este foarte rusine”! Actorul ucrainean Igor Lastochkin a recunoscut ca nu mai comunica cu rudele sale din Rusia - VIDEO

Actorul, showmanul si prezentatorul Igor Lastochkin, in emisiunea publicata pe YouTube „Veteran of Space Forces”, a recunoscut de ce dupa anexarea Crimeei a continuat sa se filmeze in Rusia.

Din 2014 si pana in 2018, Lastochkin a jucat in show-ul „Odnajdi v Rossii”, care a fost difuzat la un popular post TV rusesc.

 „La inceput, mi s-a parut ca acesta a fost unul dintre cele mai bune proiecte umoristice din spatiul post-sovietic. Sincer sa fiu, aveam mari sperante in acest proiect si credeam ca va deveni ceva foarte reusit. Cand a inceput show-ul am luat un imprumut de la producatorul acestei emisiuni pentru un apartament. Nu ma justific acum, dar imprumutul a fost mare. Atunci se nascuse copilul meu, mi-am cumparat un apartament, a trebuit sa fac reparatie.”, a povestit actorul despre perioada in care mai multe vedete ucrainene au renuntat sa lucreze pe piata rusa din cauza anexarii Crimeei de catre Federatia Rusa.

10 moduri prin care iti poti accelera cresterea parului

De asemenea Igor a adaugat: „Acum este razboi si oamenii mor. Imi este foarte rusine de toate acestea. Am incercat sa-i influentez cumva pe acesti oameni, sa le spun ce se intampla aici din 2014 si pana in prezent. M-au ascultat cu atentie. Nu am reusit sa-i conving. Am decis sa dau acei bani inapoi si sa nu mai stau in Rusia. Am rude acolo, dar am intrerupt contactul cu toti. Sunt prosti...”.

Lastochkin a explicat si de ce umoristii rusi tac. „FSB a avut grija de toti cei de acolo.”

Igor Lastochkin nascut la 21 noiembrie 1986 este un actor si prezentator de origine Ucraineana.

Fiica cea mica a lui Vladimir Putin ar avea o relatie cu un barbat pe nume Zelenski. Katerina ar fi zburat de zeci de ori la iubitul sau

Articole din aceeasi categorie